DrStrangelowe pisze:(nigdy tego nie paliłem ze względu na niewiadomy skład szkodliwość itp)
Kanna paliłem bardzo różne, więc trudno mi powiedzieć, czy rodzaj wpływa na tolerę na mj. Wątpię.
Naszual pisze:Ba, odkąd palę syntexa, dowolna ilość wiader naturala nie jest mnie w stanie poskładać. Właściwie to nawet zadowolić się ciężko, gram na dwóch zdecydowanie mało... Taka ciekawostka.
Żeby nie było - nie żałuję. Wolę syntetyki ;x
I skoro przekładasz syntetyki nad naturę, to ciekawy jestem jak na Ciebie działają etnobotaniczne ziołowe mieszanki od SS ( naturalne-mieszanki-zio-ekstraktow-t29115-1120.html ). Próbowałeś ich kiedyś?
A co do tematu, moim zdaniem tolerancja odwrotna w przypadku MJ nie istnieje, z wyjątkiem kilku pierwszych paleń w życiu.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
suchy89 pisze:moim zdaniem pierwszy raz jest tylko raz w zyciu. Jesli palisz 10lat i zrobisz rok przerwy to napewno cos tam da ale nigdy nie bedziesz sie czuł gdy zaczynales palic, wciagac. poniewaz organizm bedzie juz pamietal. Chyba że sie myle to mnie pocisnijcie:D Siemano!
Warto. Poczytaj tez posty Beriga o zbijaniu tolerki - 666
Powód: dobra rada
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.