DrStrangelowe pisze:(nigdy tego nie paliłem ze względu na niewiadomy skład szkodliwość itp)
Kanna paliłem bardzo różne, więc trudno mi powiedzieć, czy rodzaj wpływa na tolerę na mj. Wątpię.
Naszual pisze:Ba, odkąd palę syntexa, dowolna ilość wiader naturala nie jest mnie w stanie poskładać. Właściwie to nawet zadowolić się ciężko, gram na dwóch zdecydowanie mało... Taka ciekawostka.
Żeby nie było - nie żałuję. Wolę syntetyki ;x
I skoro przekładasz syntetyki nad naturę, to ciekawy jestem jak na Ciebie działają etnobotaniczne ziołowe mieszanki od SS ( naturalne-mieszanki-zio-ekstraktow-t29115-1120.html ). Próbowałeś ich kiedyś?
A co do tematu, moim zdaniem tolerancja odwrotna w przypadku MJ nie istnieje, z wyjątkiem kilku pierwszych paleń w życiu.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
suchy89 pisze:moim zdaniem pierwszy raz jest tylko raz w zyciu. Jesli palisz 10lat i zrobisz rok przerwy to napewno cos tam da ale nigdy nie bedziesz sie czuł gdy zaczynales palic, wciagac. poniewaz organizm bedzie juz pamietal. Chyba że sie myle to mnie pocisnijcie:D Siemano!
Warto. Poczytaj tez posty Beriga o zbijaniu tolerki - 666
Powód: dobra rada
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.