Czy mogą odzyskać esy z jego karty?
Czy te esy mogą posłuży jako dowód?
moja komorke tez zawineli ale pocieszam sie faktem ze to patalachyktore nie wiedza ocb. juz miesiac nie mam tego telefonu i nie mam zadnych wiesci o tym co z nim. wybiore sie na komisariat i powiem ze co jest kurwa :-D
ps. odkad rysiek jestes taki chojrak ze chcesz wchodzic na komende i przeklinac ? zrezygnowales z leczenia ?
oczywiscie nie przeklinalbym na komendzie, grzecznie psotaralbym sie dowiedizec co sie dzieje z moja sprawa
pan_z_problemem daj znać co dalej wynikło..
Pozdrawiam...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.