Czy mogą odzyskać esy z jego karty?
Czy te esy mogą posłuży jako dowód?
moja komorke tez zawineli ale pocieszam sie faktem ze to patalachyktore nie wiedza ocb. juz miesiac nie mam tego telefonu i nie mam zadnych wiesci o tym co z nim. wybiore sie na komisariat i powiem ze co jest kurwa :-D
ps. odkad rysiek jestes taki chojrak ze chcesz wchodzic na komende i przeklinac ? zrezygnowales z leczenia ?
oczywiscie nie przeklinalbym na komendzie, grzecznie psotaralbym sie dowiedizec co sie dzieje z moja sprawa
pan_z_problemem daj znać co dalej wynikło..
Pozdrawiam...
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.