możesz wyluzować i po prostu zrozumieć, że niektóre rzeczy mogą cie przerosnać
wybór należy do ciebie, powodzenia
zrytyberet pisze: Hmm mocna zaleznosc po kodzie i przekreca na brauna?
And far beyond my far gone pride,
Is knowing that we'll soon be gone
Knowing that I'll soon be gone...
[url]http://collet.ownlog.com/[/url]
Co nie zmienia faktu, że moje zdanie o niej jest tak samo superlatywne co na początku, wspaniały, lajtowy, bezstresowy drug, daje taki nieporównywalny chillout; specyfiki w grupy powyżej morfiny, slangowo tylko ryją banię.
Tylko nie można dopuścić ,aby rozwinęła się tolerancja.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
300-600 mg, zalezy czy mam ochote na jedno op. anti czy dwa.
w miarę jak nasze ciała będą się wznosić.
Wtedy napór naszego intelektu otworzy przed nami wrota
do wymiaru szóstego, siódmego, a potem ósmego...
-- Edwin A. Abbott
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.