możesz wyluzować i po prostu zrozumieć, że niektóre rzeczy mogą cie przerosnać
wybór należy do ciebie, powodzenia
zrytyberet pisze: Hmm mocna zaleznosc po kodzie i przekreca na brauna?
And far beyond my far gone pride,
Is knowing that we'll soon be gone
Knowing that I'll soon be gone...
[url]http://collet.ownlog.com/[/url]
Co nie zmienia faktu, że moje zdanie o niej jest tak samo superlatywne co na początku, wspaniały, lajtowy, bezstresowy drug, daje taki nieporównywalny chillout; specyfiki w grupy powyżej morfiny, slangowo tylko ryją banię.
Tylko nie można dopuścić ,aby rozwinęła się tolerancja.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
300-600 mg, zalezy czy mam ochote na jedno op. anti czy dwa.
w miarę jak nasze ciała będą się wznosić.
Wtedy napór naszego intelektu otworzy przed nami wrota
do wymiaru szóstego, siódmego, a potem ósmego...
-- Edwin A. Abbott
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.