ODPOWIEDZ
  • 1794 / 124 / 0
Starblind75 pisze:
Co do iv to znalazłem coś takiego:
https://www.reddit.com/r/researchchemic ... 47700_psa/
Potwierdza ktoś że tak się dzieje?
Hmm... Bardzo niepokojące. Musiałby się wypowiedzieć ktoś, kto przyjmował to iv i nie ma na tyle zrezanego organizmu, by móc ocenić obiektywnie wpływ tego specyfiku na układ krwionośny. Tylko, czy tu się znajdzie choć jedna taka osoba %-D , to wątpię.

Dla leniuszkuf:
U-47700 is extremely hard on your veins, like incredibly hard.

EDIT PLEASE READ After posting this I went against my own advice. This wI'll be my last time using U-4 IV. I registered perfect and didn't miss a drop. I would say 15 minutes later the vein had already hardened. What was differnet about this time is not only did my vein hardened upwards (toward the heart) but it also hardened the vein down towards my hand. There is actually a sore almost bruised feeling in my wrist from using a vein in my forearm. I think IV of this substance needs to be avoided at all cost. I know when you're young you just don't give a fuck and think YOLO. I'm not saying you should think different, but anyone using this RC really should stay away from IV administration. If it's doing this to veins imagine what it could be doing to your heart.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2016 przez Uroboros, łącznie zmieniany 1 raz.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 70 / 3 / 0
Zagraniczne forum twierdzi, że jest bardzo ,,harsh for veins".
Ja bym nie ryzykował.
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
  • 4 / / 0
Podesłał by ktoś fotke 10 mg na tle monety 50 gr? Chodzi o to że nie mam niestety wagi a wolał bym mniej więcej wiedzieć jak wizualnie wygląda te 10 mg. Bezpieczeństwo przedewszystkim %-D
Uwaga! Użytkownik kuba44452 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 9 / 0
@up no chyba żartujesz... bezpieczeństwo przede wszystkim, ale chcesz wiedzieć jak wygląda 10mg OPIO, którego przedawkowanie może skończyć się śmiercią. :nuts: Zrób roztwór.
  • 1874 / 96 / 127
Sniff na oko mikroskopijnych kresek i co 15 min dociagaj az bedzie ok. Tak najlatwiej. Ile ty masz lat czlowieku?
wolna molekula
#mops
  • 4 / / 0
tak właśnie robie i nie za bardzo to na mnie działa, lekko rozluźniło a juz 5 takich mikro kresek poszło...
Uwaga! Użytkownik kuba44452 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
A brales kiedys opio? Lub jaka masz tolerke? Ja walilem nieodpowiedzialnie na oko kreski dawno ale ja bralem kazde dostepne rc opio wiec mna sie nie sugeruj.
wolna molekula
#mops
  • 4 / / 0
Z opio brałem kode, tramsy, morfe, oxy, butyr-fenta no i teraz to u. Ogolnie prawie 2 tyg temu skonczyłem miesięczny ciąg na oxy. Dzienne dawki max do 40 mg. Cieżko określić mi swoją tolerke bo przed wczoraj 300 mg kody miło zrobiło, może bez szału ale czuć było :-)
  • 1874 / 96 / 127
To walnij 50mg snifem lub na dwa razy U sie laduje do 20 min. I zaznacze moje sorty nie byly od pl vendorow.
wolna molekula
#mops
  • 4 / / 0
Dzięki za rade ale 20 mg to max, nie mam pewności co do tej substancji jak podziała. Co do sortu to mam od polskiego vendora, jak ktoś ma jakieś sugestie co do tego sortu oraz dawkowania będę wdzięczny za info.

Nie podajemy źródeł, poza działem Sprzedawcy. Dział odblokuje ci się po napisaniu 30 postów / jarekjurek
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.