Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Te 5$ pojawiaja się i znikaja. Teraz juz pare miesiecy na tym jade i nie mogę narzekać. A jak wygladaja? Wpisac w duckduckgo "Heroin stamp" i wyświetla się różne różności. No ale ja takich rzeczy nie ogladam bo żyły mi marsza graja.
Tak z ciekawości zapytam w tych workach nie robią się jakieś dziurki zeby wysypał się towar czy coś ? Wygląda to fajnie i raczej bardziej funkcjonalne niż srebro. Chociaż ja tyle co ćpam nigdy nie wysypał mi się towar jedynie nie raz przy otwieraniu zrobi sie dziurka ale wtedy od razu wszystko do korka albo zawinąć w inne srebro i po problemie. Też nie mogę oglądać takich rzeczy bo zaraz łapie mnie ciśnienie :) Miłego fazowania !!!
Te worki nie sa z normalnego papieru, to jest coś podobnego do papieru który używa się pieczenia ciast; taki śliska papiero-folia. Zrobić dziurke to możesz tylko przy nie umiejętnym otwieraniu. Czasami jak ten worek jest gorszej jakości to można towar zamoczyć jak pada deszcz. Ale i na to maja rade, nie którzy pakuja to jeszcze w foliowe samarki.
Dzięki i nawzajem, miłych i bezpiecznych lotów życze.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Druga, dużo lepsza nowina:
Dostępność leczenia substytucyjnego jest bardzo dobra i jak masz dość łatwo dostać się na M/B. Staraj się nie pakować w metadon, spróbuj buprą najpierw.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.