Parathormon pisze::) prosze was, ja nie kupuje narkotykow :)
Meta byla taka o jakiej mozecie pomarzyc - czysty izomer S po destylacji i kilkukrotnej rekrystalizacji, ale ja juz bylem w takim stanie ze pol grama mefa sniffem (sensu w tym za duzo nie bylo) - tez dobrego mefa - dawalo mi moze 5-8 minut namiastki euforii.
Mef prawda ze jest krotki i w tym aspekcie do mety mu dalleko, ale gdyby wziac najlepsze 2 minuty z mety i z mefa to te z mefa przebija euforycznie mete... Taki wniosek czlowieka, ktory doszedl do tolerancji ostatecznej.
Nizszej rangi to moze ty jestes na odlotach kartoflu - wez sobie w odbyt wsadz takie łzawe gadki z dzialu tematycznego.
Btw - gram amfetaminy desperacko w tamtym okresie ojebalem na przestrzeni 8 godzin goniac za euforia - tez niestety jej nie znalazlrm.
Parathormon pisze: Meta byla taka o jakiej mozecie pomarzyc - czysty izomer S po destylacji i kilkukrotnej rekrystalizacji, ale ja juz bylem w takim stanie ze pol grama mefa sniffem (sensu w tym za duzo nie bylo) - tez dobrego mefa - dawalo mi moze 5-8 minut namiastki euforii.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
16 stycznia 2008a. pisze: (...) Jelsi zawesze by ci ktos podawal narkotyk prawdopodobnie problem uzaleznienia by nieistanial !
Mieszkam za granicą, tu meta jest dostępna i najbardzoej rozpowszechniona zaraz po marihuanie. W moim przypadku metę zawsze podaje mi kumpel strzykawka insulinową. Ja nawet tej strzykawki nie dotykam w trakcie, tylko przed podczas rozcieńczania kryształków w wodzie. Może faktycznie cos w tym jest, że nie czuję pociągu do tego narkotyku na codzień. Natomiast adrenalinkę wzbudza inna myśl - jak ja jemu wstrzykuję i widok jego reakcji w trakcie i od razu po.
09 listopada 2015Chroot pisze: Miałem okazje spróbować tego specyfiku, jednym słowem ogień, ale połączony z dużym bólem, wypadł mi wtedy bark.. Kreska za kreską łagodziły ból, ale nie na długo, po przerobieniu 5g z znajomym poszedłem do domu z tą ręką, usnęłem po 3-4h i odrazu do szpitala na nastawienie. Ehh.. nawykowe wypadanie barku. ;/
NIE KLEPIE.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.