Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 4 / 0
ostrawa, jaranie w caffe do ogarniecia w 10min. po 200 koron g, wszystko waga staf powiedzmy, ze moze byc. Mnie natomiast interesuje czy wie ktos cos o stacjonarnych sklepach z dopami w czechach. Interesuje mnie w sumie tylko MXE. Ktos cos wie?
Uwaga! Użytkownik ma24ti nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Pany, krótka piłka z mojej strony. W weekend będe w Jastrzębiu - do Ostrawy rzut beretem. Opłaca się jechać w ciemno i próbować skołowac coś na mieście? Czasu nie będe miał za duzo, jakieś 3,4 godziny. Warto się fatygować, czy strata czasu i paliwa? Wszelkie wskazowki tutaj i na priv mile widziane.
  • 3 / 1 / 0
tmkO zależy co potrzebujesz. Palenie znajdziesz od ręki tak jak napisał kolega troche wyżej. Z innymi rzeczami róznie bywa.
  • 64 / 1 / 0
Wie ktos moze czy warto sciagac z chin rc do czech czy nie lapia celni takich paczek bo w bl kazda przychodzi;)?? :finger:
  • 133 / 2 / 0
Wiadomo jak z legalności 4mec, 3mmc? Albo łatwo dostać 4mmc? Są sklepy co sprzedają 4mec/3mmc?
  • 2 / / 0
Siemanko. Wybieram się w góry na sylwestra, więc do Czech bliziutko. Mam pytanie czy wie ktos cos na temat kokainy w tym kraju. Czy łatwo dostępna, w jakim mieście i jak to wychodzi finansowo?
  • 12 / 1 / 0
z kokaina może być słabo ale MDMA było dostępne w wakacje dosyć łatwo.
  • 12 / 1 / 0
wie ktoś może jaki jest status 4mmc w czechach ?
  • 2 / / 0
A wiesz cos więcej? Gdzie można dostać?
  • 114 / 3 / 0
phasma pisze:
w Czechach lepiej kupić lepsze rzeczy jak 3mmc z tego co wiem 4 mec czy 4mmc są dostępne a w Polsce taką samą legalność mają jak 3mmc zato jakość nieporównywalnie lepszą. równierz znajomi kupują MDMA w formie brązowego ,,cukru" i na jakość nie narzekają (Cieszyn)
Proszę, powiedz trochę wiecej.
Pomimo dość sporego doświadczenia 3mmc działało na mnie genialnie i bardzo chciałbym znowu nabyć. Jakie ceny za 3/4mmc tam są? Jak to znaleźć? A może jakiś sklep internetowy z Czech, które wyśle mi paczkę do Czech?
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.