Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Oni zabijają z premedytacją!!!
Wszystko co pisze jest wymysłem mojej wyobraźni....
  • 74 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cannabisek »
U mnie to samo, tych pał jest wszędzie w pizdu. Koleszka mój ma furę na ostrowskiej rejestracji bo nie przerejestrował jeszcze, a jak pojechał do banku wypłacić pieniądze to mu zrobili taka lipę na głównej ulicy, że chuj- wyciągnęli go z samochodu, lapy na maske i 1 go trzepal, drugi samochód trzepał, nawet boczki rozkrecali a trzeci szukał czegoś w papierach. Ten co go trzepał to jakiś chyba lewy był bo szkła nie znalazł w kieszeni ;-) a u mnie od jakichś 3 tygodni stoją tajniakiem na parkingu i czatują w sumie nie wiem na co. A co jakieś 2-3 tygodnie są zmasowane rewiry i łapią kryjanów z 2 sztukami w pakietach po 0,5 g i mówią, że handlarzy wyłapali, bo podzielone na półówki zioło czy tam mes mieli. Wrr.. żal.com.pl
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 38 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bun bwoy »
coraz więcej ich. ostatnio we wrocku siedzieliśmy sobie z kolegami nad odra z piwkiem na takim zadupi, że żywej duszy nie uświadczysz a tu nagle z piskiem opon srebrna skoda sie zatrzymuje i rutynowa kontrola. tyle dobrego, że akurat nic nie mieliśmy nie licząc kolegi, który miał tramal, ale to jest przecież legalne :D. tak wiec uważajmy
Get up and fight for your rights my brothers
Get up and fight for your rights my sisters
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Michal_15 »
ja mieszkam w grecji ich tu jest dużo ale nic nie robią mojego brata 2 razy złapali raz 2g ziola a drugi 4g fety i go tylko "pouczyli" (wzieli go na komisariat i za godzine wyszedł)
a u kolesia co znaleźli pol kilko to go trzymali tydzień i nic tu jest spoko (gorzej jak starzy sie dowiedzą bo rzeby wypuścili trzeba przynieść paszport ale od czego sie ma brata :))
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
U nas w Krakowie tez sie najebalo psow od groma.
Zawsze bylo ich na rynku sporo ale teraz co kilka metrow stoi radiowoz. albo jakis patrol piechotny.
A ja mam "szczescie" takie ze jak tripuje to kurewsko widac po mnie,i praktycznei za kazdym razem podbijaja do mnie, spisuja i trzepia. Palilem raz lolka z tytoniu bo szlugow niemialem na rynku, i bylem czysty. siedze sobie na laweczce, ale i tak nic mi neizrobili tlyko powiedzieli: wypeirdalaj stad cpunie, zbeym Cie tu niewidzial wiecej. :/
A Ty michal_15 masz tam w tej Grecji wykurwiscie jesli to prawda, ale ja i tak wole do Holandii albo na Jamajke to sa dwa moej marzenia zeby tam jechac. :)
ChÓj!
  • 178 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marcin »
będzie jeszcze gorzej, ćpun ćpunowi wilkiem będzie wspomniecie moje słowa. Dziś w Poznaniu zatrzymano 37 letniego typa co zajmował się produkcją, czy hurtową sprzedażą coś tak, ale gość był niezły nie wpuścił policji tylko psem ich poszczuł, no ale mu go zastrzelili i musiał oddać się w ręce wymiaru sprawiedliwości. Wymiar hmm chyba 5 wymiar.
Uwaga! Użytkownik marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Dawno nie pisalem tutaj, u mnie przycichlo jebaki przenieśli sie na inna dzielnice i tam trzepią. Maja ulubiona metode czekać na kogoś w nocy 11,12 czy później... czekają aż wejdzie do klatówy i trzepia jak wiedzą kogo, nie zawsze sie im udaje, ale czasem trafią... jak spotkacie się z taka akcją lepiej przy wyciąganiu "wszystkiego z kieszeni" wyjąć lufke i pierdolnąc o glebę na szczeście hehe
Jakiś czas temu bylo przejebane, takiej akcji nie widzialem, dziennie po kilka wjazdów na dwóch ulicach, wpadali po kolei, zmasowana akcja na kilka sasiednich miest... kominiarki, narkopsy wąchacze, przewracanie wszystkiego, wyrywanie kwiatów etc. Straszonka o domniemane prowadzenie zorganizowanej grupy przestepczej przez znajomych i inne wygłupy, byle cos wycisnąć...
Troche ludu powineli, przez chujowgłowych zazdrosników, ale zauważyłem stosuja bandyckie metody i wpadaja do dziewczyn (niekoniecznie dziewczyna dila, byle miala coś wspolnego i ktoś ładnie ja obgadał) i trzepia mieszkania, jak cos znajdą to już wogole cieszymordy i zabieraja na komendy, każą dzwonić jak namiar znajdą w telefonie, żeby kogoś wystawić.

@marcin
ćpun ćpunowi juz jest na bank LISEM w kwestii nielegalnych dragów, niby wszystko w porządku, ale do końca nigdy nie wiadomo jak bylo... ehh nie chce sie produkować :-)
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
`
Ostatnio zmieniony 25 marca 2008 przez Mya, łącznie zmieniany 1 raz.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Galdi »
U mnie także tragedia. Radom - niektórzy wiedza co to znaczy :| chodzą już ploty że połóweczka 25zł ma kosztować, a w tej połowie ostatnio dają kurde po 3 gały :( Ciężko jest i będzie coraz gorzej...
"W życiu wsyzstko jest możliwe - pewna jest tylko śmierć..."
  • 9 / / 0
Miejsce akcji --> Błonie pod Warszawą

sytuacja --> padaka...

dotrły mnie wieści, że ktoś mądry, w tym wymarłym mieście emerytów postanowił wdrożyc coś w stylu akcji " bezpieczne miasto " :/

Pierwszy raz widziałem patrol czwórkowy. Nazwozili młodziaków ze szkółki policyjnej i krzewią spokój i porządek. W piątek 14-to latków spisywali... Wiem żę taki też potrafi narozrabiac ale Ci to co najwyżej trawnik deptac mogli.

Lekka paranoja się z tego robi. Poczekamy z miesiąc, dwa. W milczeniu przyjmiemy informację o godzinie policyjnej, najpierw dla <18 a później dla wszystkich. Na koniec stan wojenny i prokurator dla każdego, co by się miłościwie panujący wynikami pochwali mogli.

Paranoja osiąga szczyty. Normalne jest ze ludzie biegaja tylko dla waskiego grona znajomych, bez referencji nie podchodz nawet.
chodzą już ploty że połóweczka 25zł ma kosztować
dorzucimy jeszcze racje na kartki i będzie pięknie. Nie ma co... :/
Uwaga! Użytkownik adamsky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.