Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Uriel1 pisze:Konkretnie to ciężko ustalić. Przetestowałem ponownie, ale bez towarzystwa innych rzeczy i ciężko powiedzieć, czy są jakieś efekty poza nachlorowaniem organizmu. Wapo dla tych, którzy chcą wypluć płuca i podrażnić organizmy w całym otoczeniu (broń chemiczny boże w mieszkaniu). Po oralu poczułem się struty chlorem. Póki co na razie nie ma - tym lepiej dla ludzi. Jest hipoteza, że to od 4f-pvp wiele nie odbiega, ale potwierdzę za parę dni.
Modyfikowany Bigos pisze:Tez mnie to ciekawi pewno chodzi o strucie organizmu jak po 3/4-CMC abo 3/4-CEC...
@Dersu Uzala, mógłbyś doprecyzować? Chodzi Ci o to ile poszło przy całym podejściu, ile substancji można zdymić na bucha, czy ile wsypałem do żarówy?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.