myszka1390 pisze:Na pogotowiu w obcym mieście dadzą klony? Co im mówić?
kreide pisze:ja mam pytanie do was jak jest z dawkowanie i okresem poltrwania powiedzmy jem 2mg / dziennie.
"Całkowity czas działania wynosi powyżej 24 godzin. Czas połowicznego rozpadu wynosi 30-40 h." rozumiec mam to tak ze clonazepam dziala z pelna sila te 24h powiedzmy, a np. w 30h juz jest go o polowe mniej?
Jest jakaś reguła, ale zależy to od człowieka, tolerancji, masy, wieku itp.
Powód: Wycięto zbędną część cytatu
Raptem parę razy wyszedlem z domu naklonowany, i a każdym razem jakiś fuckup się zdarzył. Raz poszedłem do pracy po klonie albo dwóch, może trzech, zrzuconych poprzedniego późnego wieczora. Wiec z rana czułem się mega normalnie. Zjawiam się w pracy, koleżanka prosi na słowo, po czym w prost wali "kurwa, jak ty wyglądasz!! Idź do domu się ogarnij i weź wolne" I wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, ze kurwa czułem się trzeźwy i normalny jak rzadko kiedy. Dlatego klony to zło !!! :motz:
Właśnie się zastanawiałem, czy by sobie nie ogarnąć blisterka, ale przypomnialem sobie wydarzenia i dam na wstrzymanie :scared:
dziodkadziod pisze:WuWuA32 pisze: Scalone z
moze dziala ale lekko zeby czuc mocno trzeba laczyc z %%% i wpieprzasz moze tego jak klonista - paka na raz.
W takim razie chcialem sie ciebie zapytac co ty polecasz zeby bylo ' mocniejsze' or KLONOW - rolki w ampulkach czy co?? chodzi mi o benzo no chyba ze jeszce ten lorafen luz zomiren - ale to po braniu klonow i tolerce bedzie slabe raczej :scared:
Proszę używać klawiszów szift oraz alt. pill@
btw. bo ciągle mam wątpliwości: rzeczywiście tak łatwo jest wysępić klony od psychiatry ?
SpalamTo pisze:@AlienForms może te 2mg to jednak za dużo dla ciebie. Mi zdarzyło się tylko raz, że ktoś powiedział mi że dziwnie wyglądam i bełkocze, ale było to po ok 10mg.
#mops
Bardzo specyficzne benzo.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.