avk pisze:Ten sprzedawany jako "crystaline powder" u popularnego sprzedawcy? Ciekawe. Osobiście wszystko co pisze, dotyczy tego właśnie sortu.
BTW - dzisiaj wpadło w moje łapska jakies +1,5g zółtego sortu HEX-EN`u z pierwszej syntezy i tyle samo tego samego sortu co sprzedawany jest jako crystaline powder , no i musze powiedzieć że ten zółty klepie bardzo si, natomiast ten biały przy vapo daje rade :P
Nie... ten od tego drugiego co także ma w cenie 55zł :)
avk pisze:Ciekawe skąd wynika ta różnica, podobnie jak w przypadku metafedronu i innych wynalazków, gdzie sortów było niczym odmian marihuany mimo rzekomo stałego wzoru strukturalnego substancji. W każdym razie, ja mam dość robienia za szczura i nie będę się więcej o tym przekonywał, gdzie te nowe rc'ki są coraz bardziej gówniane, nieprzewidywalne i coraz dalsze w działaniu od efektów, które można by uznać za przyjemne. Jeśli już, są one mierne i zostają szybko zagrzebane masą efektów ubocznych. Jednorazowo przyjęte około 40-50mg hexenu prawie 22 godziny temu do teraz daje o sobie znać już nawet nie w formie zmęczenia (nieprzespana noc) co zwykłego strucia i zbełtania w żołądku jak po ostrym piciu i nic na to gówno nie pomaga. Tętno również wyraźnie wyższe. Jednak nie polecam w ogóle, chyba że ktoś faktycznie jest fascynatem doświadczeń z kategorii który sort substancji x jest mniej toksyczny i jebiący głowę. Reszta torby poszła w kibel a ja czuje obrzydzenie do wszystkiego :kotz:Nie... ten od tego drugiego co także ma w cenie 55zł :)
Bo jak do tej pory najlepszy sort to ten Zółty wilgotny i jebiący fchuj, z pierwszej syntezy ,żaden kolejny sort bardziej doczyszczony przez te samą osobe wykonany ofc nie dorównał temu pierwszemu , baa żaden inny z aktualnie dostępnych sortow nawet ten z syntezy wykonanej przez jakiś EU LAB nie ma co sie rownac z tym żółtym śmierdzielem
Jebane rc, z jakichś kilkunastu stymulantów rc jakie wciągałem wszystkie doprowadzały mnie na skraj rzygania (pierwsze naście kresek było ok, ale jakoś od wynalazków ze sławnego kolekcjonera, okrutnych w smaku, chyba wyrobiłem sobie odruch rzygania po sniffie), Kilka miesięcy temu miałem okazje próbować meth i jedynie paliła w nos, a w smaku, porównując do beta ketonów, jak piwo regionalne do Specjala, chociaż to może przez placebo.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.