SpalamTo pisze:Nie przesadzam. W pierwszy dzień po dłuższej przerwie od czegokolwiek zapodałem ok 200mg w paru porcjach. W nocy przespałem może 3-4h dzięki benzo. Zjeba trwała do następnej kreski czyli do wieczora dnia następnego.
Kochanek Heleny jest jak sie konczy biala mery polecam na sucho przezyc wtedy bez butli alko bucha mj czy klona pod jezyk :-D a tam zreszta zjazd to pikus do stanu jak walnie sie jednego pacha za duzo bedac 3 dzien on ;-) koniec offtopu hexa sie sprawdzi i oceni czy prawilny czy nie, niebawem
na poczatek hex w wielkosci 1/3 dł zapalki i tak 3 kreski
zaczelo sie ładowac od razu
przy 3 kresce jak i 1 godz po 3 kresce 2-fma w ilosci ok 50 mg
od godz 18 do ok 22/23 wyrazne dzialanie
taka nerwowka, stymulacja, wszystko dzialo sie 3/4 razy szyvciej
ok 22/23 zaczelo puszczac
lapy poowli przestawaly sie trzasc, wszystko wracaalo do siebie
koncowa dzialania ok 4-5 rano
o 8 po piwku zasnalerm
nadmienie tylko ze w pracy bylem
w razi przypalu ardziej balem sie 2fma niz hexa
Czy są jakieś mocniejsze efekty uboczne, jak np. paranoje po alfach albo wyraźny kac i dołek następnego dnia? Mało informacji na ten temat póki co sugeruje mi, że substancja jest w miarę bezpieczna.
Dołek następnego dnia również.
Przy okazji dodam, że sugerowane tu dawkowanie jest moim zdaniem zawyżone najprawdopodobniej przez osoby z tolerancją na różne środki. Przy podanych dawkach (60-80mg) wystrzał na tyle duży że aż zapadający w pamięć, jednak wraz z nim proporcjonalnie narastają efekty uboczne. Przy dawkach o połowę mniejszych efekty są również w pełni zadowalające. Niestety nie chroni nas to przed bezsennością i nie ma co liczyć, że przejdzie nam to bokiem, nawet bez dorzucania. Po raz kolejny żałowałem, że się naćpałem, po raz kolejny że nie ma benzo. Wolałbym już dostać zastrzyk na pogotowiu niż do świtu męczyć się napięty jak struna.
Wizz pisze:wczoraj kolejny test
na poczatek hex w wielkosci 1/3 dł zapalki i tak 3 kreski
zaczelo sie ładowac od razu
przy 3 kresce jak i 1 godz po 3 kresce 2-fma w ilosci ok 50 mg
od godz 18 do ok 22/23 wyrazne dzialanie
taka nerwowka, stymulacja, wszystko dzialo sie 3/4 razy szyvciej
ok 22/23 zaczelo puszczac
lapy poowli przestawaly sie trzasc, wszystko wracaalo do siebie
koncowa dzialania ok 4-5 rano
o 8 po piwku zasnalerm
nadmienie tylko ze w pracy bylem
w razi przypalu ardziej balem sie 2fma niz hexa
God bless America !!
smilewholesale.eu
Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.