SpalamTo pisze:Przerobiłem gieta w 4 dni. Pierwsza godzina - dwie jest fajnie. Można spokojnie udzielać się towarzysko. Po tym czasie w japie robi się tak chujowo, że ciężko powstrzymać się od nadmiernego połykania śliny, oblizywania ust, jąkania. Pojawiają się problemy z komunikacją i bardzo ciężko pojawić się w miejscu publicznym np żeby zrobić zakupy. Cały czas myśli gonią w temat: oni widzą że dziwnie wyglądam i dziwnie się zachowuje. Do tego bezsenność. Bez benzo ani rusz. Totalny brak apetytu, wszystko smakuje jak trociny. Myślałem że po 2 dniach organizm się troszkę przyzwyczai i będzie się dało funkcjonować, niestety z dnia na dzień efekty uboczne coraz silniejsze. "Oni wiedzą" mniejsze niż przy alfie, ale jednak jest.
Jak dla mnie kolejny niewypał. No chyba, że ktoś ma tylko 100mg i brak dostępu do większej ilości. Wtedy się sprawdzi bo chęć na dorzutkę jest ogromna.
Czas ketonów chyba przeminął...
bardzo, bardz podobna subst mialem zaraz po delegaLU.
wsystko co opisales sie zgadza
jąkanie, niskie dawki, bezsennosc, oni mnie widza itd
od tamtego vendora wielu ludzi o tym pisalo na forach co to moze byc
ps przy wiekszych dawkach pojawia sie uczucie ciezkiej głowy. wszystko jakby zwalnia
jest tez druga opcja, ze jest ktoś z kuj pom i sie zczepi ze mna na sztuczkę,
albo sie wymieni 400 mg crystaline powder za coś fajnego i trudno dostępnego.
#mops
belejaki pisze:Miałem przeprowadzone badania w szpitalu po kilkuset mg hexenu kinaza kreatynowa wynik 1397 Górna norma jest 293... jest to mocno kardiotoksyczne, zalecam uwagę.
A tak z ciekawości, robiłeś sobie może dla porównania te same badania po np. tygodniu abstynencji od dragów wszelakich?
#mops
mualem mocno wywalone wyniki ale podgonilem wszystko i nawet wtedy jeszcze cpajac 3 mmc wyiki ideal
- najbardaie nerki dostaja po dupie przy nieprzespanej nocy, wtedy wlasnie filtruja jak nie spimylipa
- stan nerek mozna sprawdzac samemu. im ciemniejszy mocz rano tym gorzej, im bardziej smierdzi tym gorzej
- przy ketonach zrezygnujcie ze slodzonych napojow jam i watpliwej jakosci piwa
- w moim przypadku na filtracje potrzebowalem 1,5 l wody. nie napojow tylko wody
po 2 tyg pomimo walenia 3mnmc sytuacja sie mocno uspokoila
wyniki git
Niskie dawki może i przypominają kokainę z opisu, czuć trochę godmode i lekką euforię i nienachalny speed, ale wszystko to subtelne jest. Dawkowanie podane w temacie jest jednak zaniżone, sam bym rozpoczynał od setki, gdybym mógł, wtedy czuć bardziej efekty. Nie doświadczyłem efektu wyjebania z kapci, ani dużej kąpieli w dopamince, choć ostatnia dorzutka na dziś bardzo zadowalający efekt dała. Może następnym razem, gdy zarzucę większe dawki dostanę tego upragnionego efektu, choć i tak teraz czuję się świetnie.
O dziwo nie ma nerwowości, ani też i zbytniego roztrzęsięnia, ale może to skutek zarzuconego etizolamu wczoraj w nocy by usnąć, jednak próba nieudolna, zobaczymy jak będzie dziś. Na serce jakoś specjalnie nie uważałem, bpm, choć do 160 to i tak myślę, że mieści się w normie porządnego stima, dorzutki działały różnie, gdyż ta ostatnia mnie zaskoczyła mocą. Podoba mi się jak na razie ten keton, psychozy po jednej nieprzespanej nocy jeszcze nie występują, uboki też nie są jakieś duże, ale mam w razie czego benzo do pomocy. Ogólnie to przyjemna substancja, nie widzę też dużo podobieństw do alfy co mnie też bardzo cieszy, tą subtelność (myślałem, że będzie coś ala alfa) bardzo sobie cenię.
-Danny Brown
MrRager pisze:Na serce jakoś specjalnie nie uważałem, bpm, choć do 160 to i tak myślę, że mieści się w normie porządnego stima.
Czekam aż ktoś zejdzie na serce jeżeli uważacie że tętno 160 "mieści się w normie".
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.