Gdyby nie to forum pewnie wpierdoliłbym sie ostro w fete nie znając konsekwencji zazywania, a duża część osób lubiła sobie tego poużywać to ja też "musiałem"...
Tak samo możliwe, że dalej żyłbym w przekonaniu, że nowego "chemika" rzucili na osiedle, bo nieżle łupie hyhy
A z tego co widze odkąd goszczę na forum jeszcze nie udało mi sie zajebać nic nowego poza tussipectem hehe
Ale juz grafik na przyszłość mam przygotowany :cheesy:
Gdyby nie zmienili layout'u strony to może nigdy nie trafiłbym na te forum, bo nie znalazłbym tego odnośnika tak łatwo i byłbym zupełnie innym człowiekiem, dużo gorszym z wiele wiekszymi problemami, lub człowiekiem zegarkiem z wyśrubowanymi planami na przyszłość
yam'teoretyk pisze:
Gdyby nie to forum pewnie wpierdoliłbym sie ostro w fete nie znając konsekwencji zazywania,
Gdyby nie hyperreal to nie spróbowałbym]
To tak jak ja <_<
swoją drogą, dzięki hyperreal'owi poznałam Tramal - a to substancja, która wydaje mi się w stu procentach stworzona właśnie dla mnie
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Najbardziej wdzięczny jestem za DXM
el borro pisze:Najbardziej wdzięczny jestem za DXM
Przyłączam sie do podiekowań.
Gdyby nie hypek nie miałabym nawet 1/3 takiej wiedzy jaką mam teraz. I przypuszczalnie nie zaczełabym sie w to bawić, nie poznałabym zajebistych ludzi ... :-p
Jednak jeszcze przed tym jak zawitałam na ta stronke ciągneło mnie do tego, chyba tak jakos od lekcji wosu w 5 klasie :P
muertogatito pisze:wreszcie coś, co nie przyda się prokuraturze w stawianiu zarzutów hypkowi.yam'teoretyk pisze:
Gdyby nie to forum pewnie wpierdoliłbym sie ostro w fete nie znając konsekwencji zazywania,
A pozatym jednym z dobrych stron internetu jest to, że ludzie mogą se kupować nasionka i czytać jak uprawiać i wogóle, a nie jakieś chujstwo od dila kupować... :nuts:
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.