necrokarol pisze:dziwne ja miałem sorcik od pojedynczego
5g poszło w nockę
ale działało bardzo podobnie do 3mmc tylko dawki były zdecydowanie większe
generalnie tu większość jest przećpana chyba :D
Ludzie, dajcie info jak tam to coś klepie, czy jest dalej takie nieobliczalne, że raz kopnie, a raz nie. Bo za pierwszym razem identycznie jak trójka mnie klepło, a za drugim wcale. Gdyby klepało normalnie, to byłby to najlepszy zamiennik trójeczki.
Nie bierz kurwa bieda ketonów, mówię poważnie
A jak już chcesz brać to na pewno nie to. Pierdolnij Hexen od szanowanego sprzedawcy.
Tego gówna było kilka sortów. Jak próbowałem w marcu/kwietniu tego roku to coś tam było czuć ale chujnia w sumie. Później nie próbowałem, z kolei kilku użytkowników pisało o tym, .że ich porobiło solidnie.
Ale w miksie jest calkiem miło.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.