Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / 3 / 0
To ja tylko potwierdzę, że sort od naszego polskiego vendora wywołuje kurewskie swędzenie które przebija się nawet przez 100mg antyhistaminy I generacji, odruch wymiotny występował przy każdym buchu powyżej 5mg ale to chyba standard.
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
  • 70 / 2 / 0
Jaki jest czas działania AF? Planuję sniff i vapo może.
  • 70 / 3 / 0
Właściwe działanie trwa około godziny, przynajmniej na początku.
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
  • 492 / 16 / 25
Generalnie czas działania zamyka się w około godzinie, choć przy pierwszych razach porobiony byłem nawet do 1,5 h od spożycia - dotyczy sniffu. Żałuję tylko, że nie wziąłem sobie rady Starego Dziada o przyjęciu pokornej postawy wobec substancji. Wczorajszej nocy (dzięki Bogu) spałem u rodziców na chacie i gdyby nie oni to nie wiem czy bym siedział teraz i to pisał. Wrzuciłem < 10 mg w trzech dawkach, w niecałe pół godziny, ostatnie co pamiętam to jak vapowałem IPH na balkonie, a rano dowiedziałem się, że znaleźli mnie nieprzytomnego, całego sinego i nie oddychającego. Na szczęście obyło się bez hospitalizacji, choć teraz wiem jak bardzo nieprzewidywalna jest ta substancja i jak nieproporcjonalne efekty w porównaniu do dawki wywołuje.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 201 / 6 / 0
To dalej taki mocny sort krąży??
W moim przypadku, tolerancje na opio mam niską, jak zamawiałam w wakacje dwa razy acetyl, to nie był taki mocny, sama wciągałam i dawkę mogłam spokojnie sobie trochę zwiększyć, a ludzie pisali nawet o dawkach 20mg na sniff... A Ty piszesz, że po niecałych 10mg na 3 razy prawie zjechałeś 8-(
  • 492 / 16 / 25
Weź pod uwagę, że osoby, które zwykle tu piszą mają jakiś staż w opio w przeciwieństwie do mnie.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 201 / 6 / 0
Dziwne, no tamtego, starego i słabszego sortu pod koniec worka też wciągałam może z 10+mg.. Ktoś inny jest też się w stanie wypowiedzieć na temat tego obecnego sortu?
  • 70 / 2 / 0
Holera, sam nie wiem. Nie mam wagi a moja przerwa wynosi z krótkimi powrotami 3 lata. Nie mogę sobie pozwolić na wtopę. Poza tym rano do roboty a ciśnienie spore. Planuje sniff jutro. Reszta substancji które posiadam wykluczone ze względu na długość działania a na duposcisku już nie uciagne. O rady zatem proszę.

A i jeszcze jedno ile af wytrzyma w sałatce bez straty mocy. Miesiąc da radę?
  • 2652 / 382 / 0
stary dziad pisze:
co do B.B. nie jestem pewien, ja już miałem okresy ostrej fentanylowej jazdy, w czasie gdy ona wiedziała tyle, że morfina to straszny narkotyk i trucizna
Czepiam się słówek, ale nigdy w życiu tak nie myślałam o morfinie, bo jedyne co wiedziałam na jej temat to to, że to lek p. bólowy ;]

A co do acf - do tej pory zdążyłam przerobić 10g tego gówna, podając każdą możliwą drogą i nadal twierdzę, że to czysty syf. Niech się bawi tym plebs o niskiej tolerancji. Amorficzne działanie, które nijak się ma do prawdziwych opio.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 6 / 0
A jest w stanie ktoś jeszcze powiedzieć, czy po przerobieniu setki tego nowego sortu a-f, występuje jakiś skręt??
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.