Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
domino_jachas pisze:sory wiem ze jestem debil ale jak filtruje pseudoefedryne to ona jest w tej wodzie czy to co zostalo w strzykawce?
Edit; przy gwiazdkowaniu przeklaństwa mam mieszane uczucie, mówię komuś co ma zrobić żeby się naćpać a mam uważać na słowa, heh chyba nie nie?
Lebiedz pisze:czyli jak już przefiltrowałeś, otwórz strzykawkę, dolej kapkę wody (0,5 ml chyba ze będziesz pił to ilość bez znaczenia możesz nawet 2-3 ml) i wduś strzykawkę żeby czysta woda została w watku a pefka wypłynęła;) Nic nie odparowuj, w opisach tak piszą, żeby być fajnym i tak do przeprowadzenia reakcji potrzebujesz wody więc po odparowaniu i tak będziesz ją musiał dolać. Także ten, nic się nie bać tylko je*ać .
Edit; przy gwiazdkowaniu przeklaństwa mam mieszane uczucie, mówię komuś co ma zrobić żeby się naćpać a mam uważać na słowa, heh chyba nie nie?
Lebiedz pisze:Ja na oko robie :) posilkowalem sie przepisem johna i ciezkej bomby. Sa ludzie co przez x lat to wala i sie nie trują. Nie boj nic
Rozrozniaj zapach migdalow od tego eterycznego "marcepana z owocem".
Raz mi sie zdarzylo spalic reakcje i od razu wiedzialem, ze mam benzaldhyd. Za szybko i gwaltownie dodalem utleniacza, temp pokojowa wiec tym bardziej.
Co do twojego pytania- boje sie cokolwiek radzic kiedy nie znam szczegolow...
"Rutyna to rzecz zgubna "
Retrowirus pisze:Odparowywanie benzaldehydu jest mitem. Vide temp. wrzenia z wikipedii.
Rozrozniaj zapach migdalow od tego eterycznego "marcepana z owocem".
Raz mi sie zdarzylo spalic reakcje i od razu wiedzialem, ze mam benzaldhyd. Za szybko i gwaltownie dodalem utleniacza, temp pokojowa wiec tym bardziej.
Co do twojego pytania- boje sie cokolwiek radzic kiedy nie znam szczegolow...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.