Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
domino_jachas pisze:sory wiem ze jestem debil ale jak filtruje pseudoefedryne to ona jest w tej wodzie czy to co zostalo w strzykawce?
Edit; przy gwiazdkowaniu przeklaństwa mam mieszane uczucie, mówię komuś co ma zrobić żeby się naćpać a mam uważać na słowa, heh chyba nie nie?
Lebiedz pisze:czyli jak już przefiltrowałeś, otwórz strzykawkę, dolej kapkę wody (0,5 ml chyba ze będziesz pił to ilość bez znaczenia możesz nawet 2-3 ml) i wduś strzykawkę żeby czysta woda została w watku a pefka wypłynęła;) Nic nie odparowuj, w opisach tak piszą, żeby być fajnym i tak do przeprowadzenia reakcji potrzebujesz wody więc po odparowaniu i tak będziesz ją musiał dolać. Także ten, nic się nie bać tylko je*ać .
Edit; przy gwiazdkowaniu przeklaństwa mam mieszane uczucie, mówię komuś co ma zrobić żeby się naćpać a mam uważać na słowa, heh chyba nie nie?
Lebiedz pisze:Ja na oko robie :) posilkowalem sie przepisem johna i ciezkej bomby. Sa ludzie co przez x lat to wala i sie nie trują. Nie boj nic
Rozrozniaj zapach migdalow od tego eterycznego "marcepana z owocem".
Raz mi sie zdarzylo spalic reakcje i od razu wiedzialem, ze mam benzaldhyd. Za szybko i gwaltownie dodalem utleniacza, temp pokojowa wiec tym bardziej.
Co do twojego pytania- boje sie cokolwiek radzic kiedy nie znam szczegolow...
"Rutyna to rzecz zgubna "
Retrowirus pisze:Odparowywanie benzaldehydu jest mitem. Vide temp. wrzenia z wikipedii.
Rozrozniaj zapach migdalow od tego eterycznego "marcepana z owocem".
Raz mi sie zdarzylo spalic reakcje i od razu wiedzialem, ze mam benzaldhyd. Za szybko i gwaltownie dodalem utleniacza, temp pokojowa wiec tym bardziej.
Co do twojego pytania- boje sie cokolwiek radzic kiedy nie znam szczegolow...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.