Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
@up - polecam spróbować na choćby już gotowej bazie 50/50 (najlepiej bez wody) i aromatach TPA. Trochę cierpliwości i będziesz się dziwił jak mogłeś wapować takie świństwo jak P1. Gwarantuję. ;)
bo mam dostep do lm i malboro bez cla sztanga 30zl
Weszła nowa jakaś marka do Żabki Frog się nazywa (marka własna?;) cena niska 5,99 zl za 10 ml- próbował ktoś? Smak ok? Zapierdala mocno grzałkę?
Dzięki za odp.
Scalono -- 909
Pierdolę tego Milda (dostałem w ramach korzystnej wymiany liquid milda za co innego na OLX)-
efekty smak minimalnie lepszy niż tytoniowy (American Tobacco) Hangsen a grzałkę rozkurwia w mniej niż 3 dni (na Hangsenie nie jechałem krócej niż 1 tyg. 2 tyg. to była średnia).
Btw.
W Żabce jest promocja na: grzałki P1 teraz 5,99 zł, liquidy P1- 8,99 zł.
Pzdr!
sasasususese pisze:e-papieros = beznadziejna imitacja dobrego, smolistego szluga
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.