Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Obudziłam się samoistnie po kilku godzinach w bardzo dziwnej pozycji :-/ Koleżanka też się wtedy zawaliła i to konkretniej niż ja ale również obyło się bez pomocy osób trzecich.
Gum@ pisze: wy mieliście tak akcje z przedawkowaniem to właściwie dlaczego? Towar okazał się za mocny? A może nasypaliście za dużo bo chcieliście mieć fajnie i okazało się za fajnie? No i może troche głupie pytanie....jak objawia się przedawkowania opiatów? Bo wiesz...kiedy czuje się tak zajebiście to moge nawet niewiedzieć że zbliża się zgon.
Raz dostałem zapadki w domu kilka godzin po strzale - nie wiem jak to możliwe :-/ . Wtedy nie byłem w ciągu i naprawdę się ostro zgrzałem.
opioidy popudzają układ parasympatyczny, przez co mogą doprowadzić do wiadomych skótków
a przecież jadem układu parasympatycznego jest atropina (o wiele łatwiej dostępna od naloksonu bo występuje w bieluniu i wilczej jagodzie)
i tu nasówa sie pytanie czy podanie człowiekowi który przedawkował hel atropiny nie przyniosło by porządanych efektów
niby to jest troche logiczne ale dlaczego nie stosuje się atropiny w ratownictwie medycznym ( może po prostu dlatego że nalokson jest lepszy) wiem napewno że można stosować atropina jako odtrutke przy zatruciu muchomorem czerwonym, ale z opioidami czekam na weryfikacje mojej teorii przez kogoś z większą wiedzą odemnie :D
pod żadnym pozorem tego nie testujcie bo naćpanie gościa z zapaścią bieluniem może nie byc rozsądne ;-)
zresztą jak ktoś dostał zapaści to jak mu podać tego bielunia
pozdro, czekam na wasze komentaże :cheesy:
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.