Niestety nichuja nie moge znaleźć pełnej nazwy tego związku ani numeru CAS, zresztom nawet wzór strukturalny podjebalem ze sklepu i letko w pajncie wyczyscilem takze fajnie by było jakby ktoś znalz abo narysowal wzórek tego cudeńka. Bardzo jestem ciekaw fluurowej wersji NEB który był jednym z moich i nie tylko bjeda-ketonów. Tyko chuj wie czy to nie bedzie taka sama porażka jak np. przechujowe 4F-aPVP...
Edit: jednak znalazłem ladny wzor i juz poprawiłem zdjecie w poscie.
obywatelpolak pisze:Substancja dziala. Taki spid podobny do NEB. Niestety strasznie wjezdza na serducho. Tylko dla szczurow z mocnym sercem.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.