- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
nie ppolecam
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
600mg kodeiny + 50mg hydroksyzyny + 2mg clonazepamu, feta w takim mixie jedynie na odmulke i kontynuowanie dnia ;]
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Duce pisze:A nie da się tak dobrać dawek żeby lekkiego speedballa zrobić?
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
modyfikacje-speedballa-t23011.html <-- od chuja tego ziomuś wymyślił.
A, dokładnie - Shortballclon - kodeina/tramal + amfetamina + clonazepam, ale clona zamieniam na etizolam, to będzie SHORTBALLETI, dam znać :)
scalono - WRB
Czyli było 225mg kody , 1g amfy i 1mg etiego, no całkiem inaczej, koda działała ale do pewnego momentu przyjmowania ścierwa, chociaż źrenice całą fazę miałem bardzo małe, na koniec wypiłem prawie 0,5 wódki i padłem - taki to speedballix się ułożył :)
To synekpl bardziej ma rację, tyle że można było dołożyć więcej kody do tego stima. Też nie miałem dobrej jakości fety.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.