Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1343 / 18 / 0
Powiedzcie, ze tego nie zdelegalizowali, błagam....
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1168 / 53 / 0
Ban.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 3 / 0
Zamowilem to wlasnie, pierwsze zamowione kanna w zyciu :P

o,5g totalny laik, tylko naturalne thc jakie proporcje mieszanka? myslalem zeby z 0,5g/25 dac :D
  • 416 / 18 / 0
Kurde, nie myślałem, że w tym wątku jeszcze kiedyś zobaczę "Zamowilem to wlasnie", nice ;) Ja za 1. razem dałem 1:20, też kompletny laik byłem i lufa upierdalała na cacy, ale do ogarnięcia ;) Czyli u Cb będzie 0.5 na 10g. Według mnie nie ma sensu robić więcej, wychodzę z założenia, że lepiej jest ściągnąć jedną chmurę i odstawić szkło, niż zrobić mocno "rozcieńczoną"/słabą maczane i palić 2 lufy na raz ;) Przy 1:20 i tak będziesz po jakimś czasie ładował po 2 wiadra pod rząd żeby "kopało" :rolleyes: O ile się w to wjebiesz %-D
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 260 / 3 / 0
Pewnie sie wjebie na jakis czas, bo cos nagminnie ostatnio probuje sie w cos wjebac. Ale feta juz nudzi :D a patrzac na te piekne, ekonomiczne dawkowanie, legalnosc i niskie ceny to jak tu nie sprobowac syntetycznych kanna? :D A te gotowe blendy to popieprzone ceny maja cos za bardzo. Jesli chodzi o kolor, smak jaki zwykle ma 5fakb48?
  • 1168 / 53 / 0
Kolor powinien być biały, ewentualnie lekko szary/beżowy.
Smak podczas waporyzacji prochu, jest charakterystyczny. Coś jak palony plastik/guma.
Mieszkasz w PL? U nas w Polszy ten odczynnik jest już nielegalny.
Co do cen gotowych maczan - każdy chce zarobić.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Zwróć uwagę też na postać prochu. Jeśli mieszkasz w PL,a go zamówiłeś to ciekawe czy przyjdzie. Zostal zbanowany 1 lipca. Mając pół grama ja bym robił 1;10,maks 1;13. Będzie dość dobre. A jeśli się wjebiesz,skoro tak twierdzisz,to posyp sobie tytoń kilkoma drobinkami,wsadź do lufki czy co ty tam lubisz i poczuj tą moc. :D Maczanki to nic w porównaniu do czystej postaci,ale o tym się przekonasz pewnie niedługo. Z fartem
  • 44 / 1 / 0
To ma kurwa moc lol Zwapowalem trochę z końcówki noża, to tak pierdolnęło, że CEVy miałem. Konkret jest.
Uwaga! Użytkownik sasasususese jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 3 / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: zlyhui »
Doszlo do mnie, ale jestem wycpany za mocno, zeby to testowac szczerze mowiac, pytalem w temacie mixy w temacie amfetamina czy to mozna laczyc, ale chyba zrezygnuje. jest biale i pachnie dosc specyficznie, sadze, ze jest dobrej jakosci. co do legalnosci, mieszkam w UK. myslicie ze jak jutro po robocie jak uda mi sie nie wciagac nic to bede mogl sobie spokojnie stestowac? ;)

P.S czy wystepuje jakas tolerancja krzyzowa z normalnym paleniem?
  • 977 / 223 / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: Fruktoza »
Tak, tolerancja krzyżowa występuje, tyczy się to wszystkich kannabinoidów,
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.