Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1343 / 18 / 0
Powiedzcie, ze tego nie zdelegalizowali, błagam....
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1168 / 53 / 0
Ban.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 3 / 0
Zamowilem to wlasnie, pierwsze zamowione kanna w zyciu :P

o,5g totalny laik, tylko naturalne thc jakie proporcje mieszanka? myslalem zeby z 0,5g/25 dac :D
  • 416 / 18 / 0
Kurde, nie myślałem, że w tym wątku jeszcze kiedyś zobaczę "Zamowilem to wlasnie", nice ;) Ja za 1. razem dałem 1:20, też kompletny laik byłem i lufa upierdalała na cacy, ale do ogarnięcia ;) Czyli u Cb będzie 0.5 na 10g. Według mnie nie ma sensu robić więcej, wychodzę z założenia, że lepiej jest ściągnąć jedną chmurę i odstawić szkło, niż zrobić mocno "rozcieńczoną"/słabą maczane i palić 2 lufy na raz ;) Przy 1:20 i tak będziesz po jakimś czasie ładował po 2 wiadra pod rząd żeby "kopało" :rolleyes: O ile się w to wjebiesz %-D
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 260 / 3 / 0
Pewnie sie wjebie na jakis czas, bo cos nagminnie ostatnio probuje sie w cos wjebac. Ale feta juz nudzi :D a patrzac na te piekne, ekonomiczne dawkowanie, legalnosc i niskie ceny to jak tu nie sprobowac syntetycznych kanna? :D A te gotowe blendy to popieprzone ceny maja cos za bardzo. Jesli chodzi o kolor, smak jaki zwykle ma 5fakb48?
  • 1168 / 53 / 0
Kolor powinien być biały, ewentualnie lekko szary/beżowy.
Smak podczas waporyzacji prochu, jest charakterystyczny. Coś jak palony plastik/guma.
Mieszkasz w PL? U nas w Polszy ten odczynnik jest już nielegalny.
Co do cen gotowych maczan - każdy chce zarobić.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Zwróć uwagę też na postać prochu. Jeśli mieszkasz w PL,a go zamówiłeś to ciekawe czy przyjdzie. Zostal zbanowany 1 lipca. Mając pół grama ja bym robił 1;10,maks 1;13. Będzie dość dobre. A jeśli się wjebiesz,skoro tak twierdzisz,to posyp sobie tytoń kilkoma drobinkami,wsadź do lufki czy co ty tam lubisz i poczuj tą moc. :D Maczanki to nic w porównaniu do czystej postaci,ale o tym się przekonasz pewnie niedługo. Z fartem
  • 44 / 1 / 0
To ma kurwa moc lol Zwapowalem trochę z końcówki noża, to tak pierdolnęło, że CEVy miałem. Konkret jest.
Uwaga! Użytkownik sasasususese jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 3 / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: zlyhui »
Doszlo do mnie, ale jestem wycpany za mocno, zeby to testowac szczerze mowiac, pytalem w temacie mixy w temacie amfetamina czy to mozna laczyc, ale chyba zrezygnuje. jest biale i pachnie dosc specyficznie, sadze, ze jest dobrej jakosci. co do legalnosci, mieszkam w UK. myslicie ze jak jutro po robocie jak uda mi sie nie wciagac nic to bede mogl sobie spokojnie stestowac? ;)

P.S czy wystepuje jakas tolerancja krzyzowa z normalnym paleniem?
  • 977 / 223 / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: Fruktoza »
Tak, tolerancja krzyżowa występuje, tyczy się to wszystkich kannabinoidów,
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.