Bierzesz szklankę, najlepiej taką z cienkiego szkła (literatkę na przykład), wsypujesz oraz wlewasz tam całe dobro.
Później wstawiasz to naczynie do jakiegoś większego, wypełnionego wodą i zaczynasz grzać. Dojdź do stanu gotowania się wody.
Mieszaj glikol przez ~5min. Zależy też jaki sort tej ur'ki.
Z doświadczenie wiem że im bielszy, tym lepszy.
Gdyby coś opisałem niezrozumiale, to przepraszam bardzo. Jestem na srogiej dawce benzo. ;)
Seems legit?
Taki sam problem nm-2201. Nibdy jeden vendor mial, ale potem okazalo sie ze to byl FAKE!!!.
Dawcno nie robilem maczanek albo ostatnio mam takie stresy ze musze sie tym zrelaksowac. Daje karme dla ludzi co podadza na PM namiary na ur-144 i nm-2201 (najlepiej jakbys ktos mial na raz oba).
HELP
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.