Bierzesz szklankę, najlepiej taką z cienkiego szkła (literatkę na przykład), wsypujesz oraz wlewasz tam całe dobro.
Później wstawiasz to naczynie do jakiegoś większego, wypełnionego wodą i zaczynasz grzać. Dojdź do stanu gotowania się wody.
Mieszaj glikol przez ~5min. Zależy też jaki sort tej ur'ki.
Z doświadczenie wiem że im bielszy, tym lepszy.
Gdyby coś opisałem niezrozumiale, to przepraszam bardzo. Jestem na srogiej dawce benzo. ;)
Seems legit?
Taki sam problem nm-2201. Nibdy jeden vendor mial, ale potem okazalo sie ze to byl FAKE!!!.
Dawcno nie robilem maczanek albo ostatnio mam takie stresy ze musze sie tym zrelaksowac. Daje karme dla ludzi co podadza na PM namiary na ur-144 i nm-2201 (najlepiej jakbys ktos mial na raz oba).
HELP
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.