Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1107 / 52 / 0
Co tu Ci poradzić człowieku. Masz czymś przepierdolone to kanna i tyle.
Chuj na kaczych łapach
  • 359 / 10 / 0
Spróbuj rozjebac na mikrokryształki to co nie da się rozpuścić. Chociaż
pewnie żenione to kanna masz i to co powinno już się rozpuścilo a reszta to gówno
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 129 / 2 / 0
no tak sadzę ale zostałem zjechany zwyzywany ukarany i poblokowany broniąc się ze tak jest na konkurencyjnym forum ze się nie znam i pierdziele głupoty i że to niemożliwe ze nie umiem rozpuścić a jak napisałem fachowcy to wy jak rozpuszczacie to zamknęli mordy i tylko wyzywali ;-) tu widzę ze jednak ludzie są na poziomie i wiedzą jak jest
  • 14 / / 0
Czy tytoń nadaje się na podkład? Mam zamiar poeksperymentować z thj 2201 jak wpłynie mi trochę gotówki. I czy można jakoś wpłynąć na smak np. Jakimś aromatem?
  • 1168 / 53 / 0
tytoń jak najbardziej jest okej. Jeśli chcesz pozbyć się z niego nikotyny, która gryzie w gardło, wystarczy go wygotować. Na smak średnio wpłyniesz takimi aromatami. Możesz dodać mięty, ona nada świeżości.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 359 / 10 / 0
@papierosek
A jarałeś kiedyś tytoń z lufy? Ochyda w huj, drapie, gryzie,śmierdzi. Nawet wyhodowany. Nie polecam.
Chyba ze masz zamiar palić tą maczane robiąc z niej fajki samoróbki.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 1168 / 53 / 0
Paliłem i to nie raz. Wygotowanie tytoniu przed maczaniem powinno załatwić ten problem. Największym plusem takiego podkładu jest jego wygląd, który nie jest podejrzany. Co innego, jak psy zobaczą majeranek/podbiał w strunówce, a co innego jak zobaczą tytoń. Poza tym dobierając stężenie maczanki, można trafić tak, by upierdolić się malutkim buchem - wtedy nie musisz spalać całego cybucha, a co za tym idzie, smaku jest malutko.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 2 / 0
Dream_Walker pisze:
@papierosek
A jarałeś kiedyś tytoń z lufy? Ochyda w huj, drapie, gryzie,śmierdzi. Nawet wyhodowany. Nie polecam.
Chyba ze masz zamiar palić tą maczane robiąc z niej fajki samoróbki.
piszesz głupoty teraz jest odmiana virginia jasny żółty tyton bardzo słaby i delikatny nic nie gryzie ;-) nie trzeba nawet moczyć i wygotowywać jest jedną z 3 odmian w papierosach porównać można do super lightów nic a nic nie gryzie z bonga czy lufy
  • 263 / 10 / 0
E:Pytanie nie ważne już wiem iż jest zajebisty marshmallow do zamówienia i to pewno to o co mi chodziło
  • 46 / / 0
Marshmallow (liście prawoślazu) - zielony kolor, dość realistycznie, da się palić.
Damiane jeszcze próbowałem, ciemny żółty kolor, konsystencja średnia ale tez da rade palić. Nasączanie kanna standardowo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.