Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1107 / 52 / 0
Co tu Ci poradzić człowieku. Masz czymś przepierdolone to kanna i tyle.
Chuj na kaczych łapach
  • 359 / 10 / 0
Spróbuj rozjebac na mikrokryształki to co nie da się rozpuścić. Chociaż
pewnie żenione to kanna masz i to co powinno już się rozpuścilo a reszta to gówno
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 129 / 2 / 0
no tak sadzę ale zostałem zjechany zwyzywany ukarany i poblokowany broniąc się ze tak jest na konkurencyjnym forum ze się nie znam i pierdziele głupoty i że to niemożliwe ze nie umiem rozpuścić a jak napisałem fachowcy to wy jak rozpuszczacie to zamknęli mordy i tylko wyzywali ;-) tu widzę ze jednak ludzie są na poziomie i wiedzą jak jest
  • 14 / / 0
Czy tytoń nadaje się na podkład? Mam zamiar poeksperymentować z thj 2201 jak wpłynie mi trochę gotówki. I czy można jakoś wpłynąć na smak np. Jakimś aromatem?
  • 1168 / 53 / 0
tytoń jak najbardziej jest okej. Jeśli chcesz pozbyć się z niego nikotyny, która gryzie w gardło, wystarczy go wygotować. Na smak średnio wpłyniesz takimi aromatami. Możesz dodać mięty, ona nada świeżości.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 359 / 10 / 0
@papierosek
A jarałeś kiedyś tytoń z lufy? Ochyda w huj, drapie, gryzie,śmierdzi. Nawet wyhodowany. Nie polecam.
Chyba ze masz zamiar palić tą maczane robiąc z niej fajki samoróbki.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 1168 / 53 / 0
Paliłem i to nie raz. Wygotowanie tytoniu przed maczaniem powinno załatwić ten problem. Największym plusem takiego podkładu jest jego wygląd, który nie jest podejrzany. Co innego, jak psy zobaczą majeranek/podbiał w strunówce, a co innego jak zobaczą tytoń. Poza tym dobierając stężenie maczanki, można trafić tak, by upierdolić się malutkim buchem - wtedy nie musisz spalać całego cybucha, a co za tym idzie, smaku jest malutko.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 2 / 0
Dream_Walker pisze:
@papierosek
A jarałeś kiedyś tytoń z lufy? Ochyda w huj, drapie, gryzie,śmierdzi. Nawet wyhodowany. Nie polecam.
Chyba ze masz zamiar palić tą maczane robiąc z niej fajki samoróbki.
piszesz głupoty teraz jest odmiana virginia jasny żółty tyton bardzo słaby i delikatny nic nie gryzie ;-) nie trzeba nawet moczyć i wygotowywać jest jedną z 3 odmian w papierosach porównać można do super lightów nic a nic nie gryzie z bonga czy lufy
  • 263 / 10 / 0
E:Pytanie nie ważne już wiem iż jest zajebisty marshmallow do zamówienia i to pewno to o co mi chodziło
  • 46 / / 0
Marshmallow (liście prawoślazu) - zielony kolor, dość realistycznie, da się palić.
Damiane jeszcze próbowałem, ciemny żółty kolor, konsystencja średnia ale tez da rade palić. Nasączanie kanna standardowo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.