ODPOWIEDZ
  • 1664 / 301 / 0
qwertz pisze:
PJest szereg zachowan wpisanych w ludzka genetyke, np. odruch krecenia glowa to zawsze nie, niezaleznie od tego gdzie sie urodzisz bedziesz to wiedzial, a przedluzenie gatunku to jedna z nich.
Twoje problemy to nie "walenie gruchy do glownego zbiornika"
Słyszałem , że w Czechach kręcenie głową w lewo i prawo oznaczacza tak %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 236 / 19 / 7
qwertz pisze:

Przypomne tylko, ze zgodnie z zasada ewolucji : "narzad nie uzywany ulega zanikowi" , nie wierze, ze orgazm moze jakokolwiek dzialac negatywnie na organizm ludzki , poza przypadkami jakis chorob nerwowych, gdzie chorzy doznaja tego po kilkanascie razy dziennie.
To cos tak naturalnego jak fakt ze dziecko ma odruch ssania , niewazne w jakiej kulturze czy jezyku urodzi sie.Kolory > czerwone - dojrzaly , zolte - uwazaj....a. zielone - musisz jeszcze poczekac. Jest szereg zachowan wpisanych w ludzka genetyke, np. odruch krecenia glowa to zawsze nie, niezaleznie od tego gdzie sie urodzisz bedziesz to wiedzial, a przedluzenie gatunku to jedna z nich.
Twoje problemy to nie "walenie gruchy do glownego zbiornika"
Znów kurwa jakiś pierdolony teoretyk wypaca swoje gimboprzemyslenia, do których już nawet nie chce mi się odnosić. Te porównania nie są żadną argumentacją postawionej przez ciebie tezy, są wyjęte z chuja. W postach wyżej już dawno zostało udowodnione odwrotnie.

Chciałbym, żeby prowadzona tu dysputa była w miarę naukowa, ze wszystkimi swoimi domysłami i gównopoglądami uprasza się wypierdalać.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 21 / 0
W czechach jest w ogole sporo rzeczy:)

chujkurwa- nie wierze, ze natura moze sie az tak pomylic.
Gdybym byl toba to moze sprobowalbym test.prolongatum, jakis stymulantow, czy chocby nootropow. Jesli twoj stan nie poprawi sie, a fizycznie nic ci nie jest , to raczej wybralbym sie do psychiatry, ale nie jestem toba, wiec nie moge ci tego sugerowac.
  • 236 / 19 / 7
qwertz pisze:
W czechach jest w ogole sporo rzeczy:)

chujkurwa- nie wierze, ze natura moze sie az tak pomylic.
Gdybym byl toba to moze sprobowalbym test.prolongatum, jakis stymulantow, czy chocby nootropow. Jesli twoj stan nie poprawi sie, a fizycznie nic ci nie jest , to raczej wybralbym sie do psychiatry, ale nie jestem toba, wiec nie moge ci tego sugerowac.
Po stymulantach mi sie pogarsza srogo, jakieś męty mi się zrobiły po eph, już więcej tego nie tykam. Nootropy własnie testuje, już dużo ich przeżarłem, póki co, albo nie działają, albo pogarsazją sytuacje. Psychodeliki jakby pomagały, ale próbowałem ich tylko raz w okresie hppd wiec moze mi sie cos zdawało. A psychiatrzy to w chuj oszustwo, nie wiem w czym miałby mi on pomóc, pierwszy lepszy użytkownik tego forum postawi mi lepszą diagnozę niż ta spierdolina u której kilka miesiecy temu byłem.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 21 / 0
Nie mialem na mysli piszac stymulanty wlasnie EPH....EPH ,MPH itp to naprawde niezle gowno, po ktorym nie dziwie sie, ze czujesz sie gorzej. Stymulanty to wg duckduckgo...np amfetamina czy kokaina, reszty w ogole bym nie bral pod uwage, no......poza XTC.. po tym nie mozna czuc sie zle , jakiego dola bys nie mial.
Sprobuj PRL
A jesli wszystkie twoje badania , wlacznie z test , T3, T4 sa ok to problem lezy raczej w psychice, dodatkowe zroda B6 z apteki chyba niewiele tu pomoga.

Poza tym twoje nastawienie...moze wydac ci sie to naprawde blacha sprawa , ale jesli jest negatywne to kazdy proces leczenia przebiega o wiele dluzej. Przestan zaczynac dzien
od "o ja pierdole", poukladaj sobie go w glowie, docen to co zrobiles wczoraj i zobacz co zrobisz dzis i pomysl jakie to bedzie miec pozytywne skutki.
Mozesz znow napisac, ze to jakies wypociny gimbazy, ale.... zrobisz co bedziesz chcial.
  • 61 / 2 / 0
up. druga część posta jak najbardziej ok ,ale MPH jest używany przez lekarzy do leczenia np. ADHD i na pewno jest mniej toksyczny niż amfetamina czy kokaina które podajesz jako stimy które warto brać pod uwagę. Moim zdaniem jednak stymulanty przyniosą zazwyczaj więcej strat niż korzyści.
  • 501 / 7 / 0
@up przy długotrwałym używaniu dużych dawek, do tego dochodzą nieprzespane noce - to jak najbardziej się zgadzam z tym postem powyzej.
  • 561 / 40 / 0
EPH jak i MPH bralem przez 6 miesiecy bez przerwy (dzien w dzien , 3 razy ) i nigdy nie mialem bezsennej nocy ... baa padalem w nocy jak trup i spalem 7.5h - 9 h
Stimy typu NDRI daja duzo jesli sie dobrze uzywa (ale trafiaja sie nawet tu tacy idioci co szukaja w tych zwiazkach euforii %-D )
  • 2 / / 0
Jak już się rozkręciło, to myślicie, że uzależnienie od masturbacji może mieć realny wpływ wraz z przyjmowanie sporych dawek nikotyny na inteligencje i ogólnie zdolność kojarzenia faktów etc.?
  • 561 / 40 / 0
Jak masz prolaktyne w kosmosie to watpie by mozg pracowal normalnie
Ja przy stosowaniu kabergoliny jakbym odzył... obudzil spiacy mozg po latach zamulenia
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.