@marlborasek - no to masz nauczkę by przed zakupem większych ilości nowych substancji albo nowych sortów sugerować się nie opiniami w sieci tylko przetestować samemu. Napisałbyś coś więcej o profilu i czasie działania? Do czego jest podobny? Patrząc na wzór wydaje mi się, że może być bardziej jak pentedron.
Ciekaw jestem też opinii innych którzy zamówili ten sort.
2015 wrz 05, 11:08 / scalono
Sprzedawana jako meksedron substancja to 4-MMC-Ome i pojawiają się już pierwsze raporty z testów, więc założyłem dla niej wątek dedykowany. Prosiłbym o kontynuowanie dyskusji na temat 4-MMC-Ome już w tamtym wątku, a ten niech poczeka na pojawienie się prawdziwego 4-MMeOC.
4-mmc-ome-sprzedawany-jako-meksedron-t45305.html
3-methoxy-2-(methylamino)-1-(4-methylphenyl)propan-1-one
przynajmniej edytorzy sa takiego zdania https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_designer_drugs
Czy któryś z Polskich Vendorów ma to już w ofercie 4-MMeOC ? i proszę o jakieś opinie...
cut mają mieć za dwa tygodnie.
WARN - Zakaz dyskusji o źródłach poza miejscem do tego przeznaczonym. - scr
WARN - zakaz dyskusji o źródłach poza miejscem do tego przeznaczonym - scr
Powód: źródła
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.