Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 106 / 0
Zakładam nowy wątek o dostępnej obecnie jako meksedron substancji o nazwie 4-MMC-OMe. Jest to zupełnie inna substancja niż 4-MMeOC, której dedykowany jest ten wątek.

Wzór: [ external image ] [ external image ]
Nazwy:
  • β'-metoksymefedron
    3-metoksy-2-(metyloamino)-1-(4-metylofenylo)propan-1-on
    3-metoksy-2-(metyloamino)-1-(p-tolilo)propan-1-on
Pierwszy raport znajduje się tutaj i jest zupełnie inny od raportów sprzed paru tygodni, dotyczących najprawdopodobniej 4-MMeOC. Dyskusję na temat 4-MMC-OMe proszę kontynuować w tym wątku.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
scr pisze:
@Czangwej - sam w sobie musi też mieć całkiem dobrą aktywność. Inaczej potrzebaby sporych dawek, a wchodziłby powoli przez kilka godzin i bez jakiegoś pierdolnięcia.

@marlborasek - no to masz nauczkę by przed zakupem większych ilości nowych substancji albo nowych sortów sugerować się nie opiniami w sieci tylko przetestować samemu. Napisałbyś coś więcej o profilu i czasie działania? Do czego jest podobny? Patrząc na wzór wydaje mi się, że może być bardziej jak pentedron.

Ciekaw jestem też opinii innych którzy zamówili ten sort.
Na nic moje doznania z racji systematycznego wyplukiwania z siebie endorfin, a to etylofenidat, a to mpa i 2-AI w kombinacji, a to MDAI i mpa rowniez w combos'ie, wiec sam rozumiesz w czym problem. Po zaaplikowaniu tego niby "mexedronu" poczulem silne uczucie przyjemnosci, az w zoladku dalo sie odczuc i spodobalo mi sie bardziej niz wszystko z dotychczas sprobowanych rc'kow. Jechalbym na tym bez przerwy w sumie, ale zeby poswiecac 300euro co tydzien, by zaspokoic swoj glod, to jeszcze mnie tak nie pojebalo, a i tak pewnie bede zamawial moge sie zalozyc haha. Teraz wlasnie montuje bombke i znowu lekko 0.5g pojdzie, powinienem zrobic sobie przerwe, wiem, wiem, ale tak fajnie wypierdala, to az sie nie chce czekac na regeneracje skoro jest dobrze bez niej, trzeba walic i walic, az do upadlego hehe.
"Starzec o lasce przemierza się szlakiem,
choć nie gna, to staje, łapie oddech powietrza
i jest tam, doszedł, pragnie wspiąć się wysoce."
  • 32 / 2 / 0
Zamówiłem 4-MMC-Ome od polaków z holandii. Przesyłka jest w drodze (pon-wto) powinna być. Ale powiem wam że obawy mam wielkie bo jak się okaże że wydałem ok 150zł za 2g za jakiś lipny shit (jakim go na praktycznie wszystkich forach opisują ...no prócz na tym ale i tak jak pomyślę że 0,5g ma mi dać doznania to ja dziękuje.
Poczekam jeszcze weekend i zobaczymy co to jest za specyfik.
  • 223 / 23 / 0
Czangwej pisze:
1. Sam osobiście robiłem ten 4-MMC-OMe. Praktycznie nieaktywne gówno. Nie polecam.
Oraz fragment z najlepszyego blogu o Designer Drugs
Dnia 28.08.2015 brytyjscy sprzedawcy upublicznili strukturę produktu sprzedawanego pod nazwą mexedron:

Jest to 3-metoksy-2-(metylamino)-1-(4-metylfenylo)etan-1-on.

[ external image ]

Jest to 3-metoksy-2-(metylamino)-1-(4-metylfenylo)etan-1-on. Jednakże substancja o podanym wzorze była, kiedyś badana i w żadnym wypadku nie dawała rezultatów badań zbliżonych do mefedronu.

źródło
Uwaga! Użytkownik MopsWolnaMolekula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 2 / 0
Ja wam powiem tak przyjdzie paczka, spróbuje, ocenie i wtedy się będe wypowiadał. Dziwi mnie tylko jak to możliwe że są same złe opinie o tym mexedronie 4mmc-ome a polakom z holandii schodzi to jak świeże bułeczki.
  • 157 / 10 / 0
Pewnie temu ze ludzie (w tym ja) sie napalili a negatywne opinie pojawiają sie dopiero od 2-3 dni gdy paki do ludzi byly wysłane przed tymi opiniami. Moja dojdzie we wtorek takze ja również sie wypowiem na temat tego specyfiku
  • 5 / / 0
Andrzej,
może jednak jutro się wypowiesz?

Załoga vendorska Polaków w Holandii, zawsze sprzedaje dobry sort, jakość to podstawa, więc mam nadzieję że test wykaże reakcję odwrotną od opisywanej.
A
AHAEL
9 lat na HR
  • 32 / 2 / 0
marlborasek pisze:
Dnia 28.08.2015 brytyjscy sprzedawcy upublicznili strukturę produktu sprzedawanego pod nazwą mexedron:
A napisz mi jak ty to aplikowałeś we kichawe tez czy tylko te bombki ?? jaka jest dawka progowa taka zeby poczuć a nie przesadzić ??
  • 14 / / 0
gaza87 pisze:
marlborasek pisze:
A napisz mi jak ty to aplikowałeś we kichawe tez czy tylko te bombki ?? jaka jest dawka progowa taka zeby poczuć a nie przesadzić ??
Donosowa droga administracji przyswajania produktu jest niemalze nieaktywna, a probowalem juz sporych ilosci i nic, jedynie wzmozone uczucie zeby jeszcze dorzucic. Bombka wydaje sie byc najlepszym sposobem na wdupienie, tak jak pisalem w innym temacie, minimum to 500mg. przynajmniej w przypadku mojego sortu i mojej wysokiej tolerancji podbitej dzieki kombinacji MDAI i mpa.
"Starzec o lasce przemierza się szlakiem,
choć nie gna, to staje, łapie oddech powietrza
i jest tam, doszedł, pragnie wspiąć się wysoce."
  • 157 / 10 / 0
Właściwie to nie ma za bardzo co pisac... Jestem po testach, poszlo 300 sniff + oral 400 i rezultat byl taki, ze czułem tylko wkurwienie, bo niby cos tam smyra, człowiek czeka aż go jebnie ale.... nic sie nie dzieje. Zero stymulacji zero euforii, tylko zalepa i przyspieszony puls....
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.