ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
yyyy przepraszam bardzo admina ,ale gdzie się podział mój wczorajszy wieczorny post do pana znawcy MDMA ????

Jak już pisałem wcześniej do senseia ekstazowych klimatów:

Pisze się "żuchwa" wbij sobie to do łba analfabeto
Ruchy jak w klozecie-może to twój sposób na zabawę na parkiecie - ja tak nie robie
Widać że znasz działanie MDMA ale tylko z opowieści i widać nie miałeś z nim styczności nigdy
Czytaj dalej na duckduckgo jak to jest z tym MDMA
Bez odbioru
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
wizeush - ja jak zaczalem jesc piguly czyli tez jakies 4, czy 5 lat temu to tez tak bylo.Pierwszy staff mialem z importu i wykrecil mnie po 1 sztuce nieziemsko.Potem udawalo mi sie dostac i tu pixy ktore na bank byly na mdma.Ale od jakis 3 lat to juz nigdy nie trafilem na pixe ktora by miala w sobie to co powinna miec.Odkad skonczyl sie import i wszystko jest robione w kraju albo przez chemikow ktorzy nie potrafia albo nie chca bo za drogo wychodzi to mamy to co mamy.Najbardzie wkurwia to ze w produkcje i handel bawia sie jakies tepe karki ktre nie daja Ci zadnego wyboru.Chcesz zrec zamulacza - dajesz 5 zeta.Chcesz zjesc cos dobrego - placisz 20.Moze jak w koncu znikna granice to pojawi sie konkurencja z zachodu badz poludnia.
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
ahhhh ile bym dał za te kryształki....
Destination Unknown
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
Tez sie chyba skusze... Poczekac tylko trzeba na wypłate :-D

A tak przy okazji, jako, ze nie mialem jeszcze bezposredniej stycznosci z krysztalami, mam kilka pytan. Jaka ilosc wziac na poczatek zeby mnie za bardzo nie porobilo no i jak ta ilosc odmierzyc, bo "na oko" to ja moge sobie co najwyzej LSD polozyc %-D
Na erowidzie pisalo, ze "standardowa" dawka to 70-120mg, wystarczy tyle na dobrego tripa?
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
No własnie tez mam takie pytanie . A Mianowicie ile wziąśc tego na disco , tak żeby był rozpierdol ( miłóść i empatia ,euforia , pływanie po parkiecie, rozmowy ) , a nie żeby był totalny zgniot na loży z niemożliwością ruszenia sie i mówieniem "jak jest zajebiscie" . :)
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Na erowidzie pisalo, ze "standardowa" dawka to 70-120mg, wystarczy tyle na dobrego tripa?
przyładuj tak z 250mg, jak sie bawić to sie bawić :D

mati200, a na disco nie wiem czy jest warto to brać skoro ostro gniecie czaszke i nie bedzie mozna tańczyc :D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
250mg to bezsensu, każdy ma swoją dawke, a MDMA ma tak że jak zjesz tego więcej to wcale ci sie nie zwmocni faza i nie przedłuży. Ja mam w granicach 100-150 (zależy jak często jem) a powyzej tego moge nawet pół grama zjesc i mi sie nie wzmocni tylko gorsze zejscie jest. Wiele osobą starcza właśnie 100-150mg. Na impreze 100mg jest dla mnie idealnie, kiedyś jedna dobra piguła tyle miała ;-)
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
[quote="newbe"]
przyładuj tak z 250mg, jak sie bawić to sie bawić ]

A Creator dalej swoje ;P
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
leśnik pisze:
newbe pisze:
przyładuj tak z 250mg, jak sie bawić to sie bawić ]

A Creator dalej swoje ;P
wiem ze mnie pojebało, ale dziś znowu jem smoki w ilości 2x, bo chce w końcu ogarnąć tą fazę i sprobować nad nią zapanować. poprzedni bad trip nie daje mi spokoju...
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 193 / 8 / 0
Czy jestem jedyny który woli pochodne MDMA?
Nikt ich nie lubi?
newbe pisze:
wiem ze mnie pojebało, ale dziś znowu jem smoki w ilości 2x, bo chce w końcu ogarnąć tą fazę i sprobować nad nią zapanować. poprzedni bad trip nie daje mi spokoju...
Dragonfly, cholernie zazdroszcze, też bym takie coś łyknął.
Błędne koło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.