Jak już pisałem wcześniej do senseia ekstazowych klimatów:
Pisze się "żuchwa" wbij sobie to do łba analfabeto
Ruchy jak w klozecie-może to twój sposób na zabawę na parkiecie - ja tak nie robie
Widać że znasz działanie MDMA ale tylko z opowieści i widać nie miałeś z nim styczności nigdy
Czytaj dalej na duckduckgo jak to jest z tym MDMA
Bez odbioru
A tak przy okazji, jako, ze nie mialem jeszcze bezposredniej stycznosci z krysztalami, mam kilka pytan. Jaka ilosc wziac na poczatek zeby mnie za bardzo nie porobilo no i jak ta ilosc odmierzyc, bo "na oko" to ja moge sobie co najwyzej LSD polozyc
Na erowidzie pisalo, ze "standardowa" dawka to 70-120mg, wystarczy tyle na dobrego tripa?
Na erowidzie pisalo, ze "standardowa" dawka to 70-120mg, wystarczy tyle na dobrego tripa?
mati200, a na disco nie wiem czy jest warto to brać skoro ostro gniecie czaszke i nie bedzie mozna tańczyc :D
przyładuj tak z 250mg, jak sie bawić to sie bawić ]
A Creator dalej swoje ;P
leśnik pisze:newbe pisze: przyładuj tak z 250mg, jak sie bawić to sie bawić ]
A Creator dalej swoje ;P
Nikt ich nie lubi?
newbe pisze: wiem ze mnie pojebało, ale dziś znowu jem smoki w ilości 2x, bo chce w końcu ogarnąć tą fazę i sprobować nad nią zapanować. poprzedni bad trip nie daje mi spokoju...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.