Na chuj miałbym ściemniać? Jadłem sporo rzeczy, jeśli chodzi o psychodeliki np. 30mg hometa czy 4-acodmt, dawało mi lekciutkie doznania wizualne, 3 allady dały mi może 10% wizuali w porównaniu do ww. tripu na apb.
iVision pisze:6-APB to typowy empatogen (...) efekty jakie opisujesz dawają dopiero delirianty lub duże dawki psychodelkóow. (..) Zmień dilera zanim będzie za późno
dobrym przykładem jest mdma, które w małych dawkach działa wyraźnie empatogennie i euforycznie, a w dużych może dać niezłą psychodeliczną jazdę.
6-apb jest jeszcze mocniejsze, więc działanie które opisał @hajdisoboszlo jest jak najbardziej możliwe, szczególnie przy przerobieniu 1g w ciągu jednej nocy
@hajdisoboszlo jak ze zjazdem i efektami ubocznymi po takim maratonie? długo dochodziłeś do siebie?
Efekty uboczny jednak był - przez jakiś tydzień miałem uczucie kłucia w sercu, poszedłem nawet z tym do lekarza, zrobiłem wszystkie badania pod kątem krwi (właściwie pierwszy raz od jakiś 3 lat ćpania), ekg i wszystko wyszło mi idealnie, poza wątrobą, ale to wiadomo, od czegoś innego.
Warto wspomnieć, że ziomek podobno rzygał krwią tuż przed wejściem fazy. Piszę podobno, bo w sumie biorąc pod uwagę co się później działo, mogło mi się to przywidzieć i rzygał po prostu obiadkiem.
Zero problemów z żołądkiem, ale zapach tak intensywny, że aż mnie cofało.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.