Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
jarekjurek pisze:Ja jestem, ale gdzieś pod koniec września.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Preferowane okolice W-wy ;>
Podłączam się do pytania. Nigdy nie byłem jeszcze na grzybobraniu
Jestem często w okolicach W-wy, Łodzi czy dolnej wielkopolski np. Kalisz/Ostrów Wlkp/Krotoszyn/Ostrzeszów.
kawadrat pisze:ktos ze slaska ?
po dwuletniej przerwie mysle ze znowu jestem gotowy na grzybobranie :)
okolice rybnika, jastrzebia :)
Dojechałbym..daj znać
ukarz pisze:katowice okolice (w tygodniu) albo częstochowa okolice (weekend) - chętnie z kimś poszukam, pod warunkiem, ze nie jest to osoba, która boi się pobrudzić sobie kolana
doświadczenie - niewielkie, ale jednak jakieś jest
Macie wiadomość
Melvin Burgess
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.