Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 567 / 53 / 0
a Pomorze?
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 3732 / 45 / 0
jarekjurek pisze:
Ja jestem, ale gdzieś pod koniec września.
Jako i ja, mieszkam tam :) Akurat we wrzesniu bede w domu...
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 619 / 45 / 0
Chce ktoś zabrać mieszczucha na grzyby? :D
Preferowane okolice W-wy ;>
  • 405 / 26 / 26
@up
Podłączam się do pytania. Nigdy nie byłem jeszcze na grzybobraniu %-D
Jestem często w okolicach W-wy, Łodzi czy dolnej wielkopolski np. Kalisz/Ostrów Wlkp/Krotoszyn/Ostrzeszów.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 920 / 163 / 0
walbrzych zaprasza
  • 181 / 3 / 0
Rowniez sie pisze na wyprawe w bieszczady, nawet dla samych bieszczad, termin nie gra roli, ale weekend preferowany. Tak poza tym to miloby bylo poznac jakies miejscowki w okolicach krakowa i na zachod, poniewaz w mojej miescinie wszystkie sa przeorane ;/
  • 382 / 8 / 0
Ktoś mi podpowiedział podobno bardzo dobre miejsce w Kampinosie - na mapie widać tyle, że istotnie są tam łąki i to dość rozległe. Problem polega na tym, że pieszo z przystanku można by tam maszerować wiele godzin, a ja jestem absolutnie niezmotoryzowana. Ktoś może chciał(a)by się razem wybrać? Preferowane towarzystwo przynajmniej w części żeńskie.
  • 92 / 3 / 0
Jak ktoś z okolic Wrocławia lub Bolesławca organizuje ekipę to ja się na to piszę :)
  • 359 / 10 / 0
kawadrat pisze:
ktos ze slaska ?

po dwuletniej przerwie mysle ze znowu jestem gotowy na grzybobranie :)

okolice rybnika, jastrzebia :)
Jeśli znasz miejscówki to chętnie się wybiorę. Mieszkam w sosno od jakiegoś czasu i mam wrażenie,że jedyne co rośnie w okolicach to beton...

Dojechałbym..daj znać

ukarz pisze:
katowice okolice (w tygodniu) albo częstochowa okolice (weekend) - chętnie z kimś poszukam, pod warunkiem, ze nie jest to osoba, która boi się pobrudzić sobie kolana
doświadczenie - niewielkie, ale jednak jakieś jest
To sama wiadomość co do kolegi cytowanego wyżej.
Macie wiadomość
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 8 / / 0
Witam, ktos z okolic Bydgoszczy chętny zabrać "nowego"?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.