Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
jarekjurek pisze:Ja jestem, ale gdzieś pod koniec września.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Preferowane okolice W-wy ;>
Podłączam się do pytania. Nigdy nie byłem jeszcze na grzybobraniu
Jestem często w okolicach W-wy, Łodzi czy dolnej wielkopolski np. Kalisz/Ostrów Wlkp/Krotoszyn/Ostrzeszów.
kawadrat pisze:ktos ze slaska ?
po dwuletniej przerwie mysle ze znowu jestem gotowy na grzybobranie :)
okolice rybnika, jastrzebia :)
Dojechałbym..daj znać
ukarz pisze:katowice okolice (w tygodniu) albo częstochowa okolice (weekend) - chętnie z kimś poszukam, pod warunkiem, ze nie jest to osoba, która boi się pobrudzić sobie kolana
doświadczenie - niewielkie, ale jednak jakieś jest
Macie wiadomość
Melvin Burgess
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.