cebex pisze:Takie samo dzialanie lub bardzo bardzo podobne bylo w watku
Na NG w ogóle nie ma, ten wątek przejrzałam i doczytałam tylko że '500 mg na porządnego tripa', mi chodzi o to ile trzeba wziąć żeby było nie za słabo, ale też nie za mocno.
- Hurrra będę wielką artystką!!!
Z psytrance od 2012 roku.
Jestem odklejona.
wstępnie odrazu proszę admina o przeniesienie do dobrego działu (bo nie wiem gdzie uzyskać odpowiedź na te pytanie).
Chodzi mi o przepis jak zrobić meskalinową zupę.
Tzn. chodzi o to, ze miałem swego czasu okazje pić "zupę" z glistnika, różnorakich ziół, porka brzozowego (huba), 2 c-p, miksu wszelakich ziół i właśnie meskaliny. Te picie pozwoliło mi chyba dotrzeć do miejsca, w którym tworzy się osobowość i byłbym wdzięczny jeśli ktoś z Was pomógł mi powiedzieć jak to przyrządzić.
Btw. Wiem, że działa też na samym cepie, (ponoć nbomy mogą na tym startować) bez meski, chodzi o to żeby aktywować porka czy coś, proszę o wszelkie info na ten temat.
czy coś mi grozi?
walterkurtz pisze:Siemacie,
wstępnie odrazu proszę admina o przeniesienie do dobrego działu (bo nie wiem gdzie uzyskać odpowiedź na te pytanie).
Chodzi mi o przepis jak zrobić meskalinową zupę.
Tzn. chodzi o to, ze miałem swego czasu okazje pić "zupę" z glistnika, różnorakich ziół, porka brzozowego (huba), 2 c-p, miksu wszelakich ziół i właśnie meskaliny. Te picie pozwoliło mi chyba dotrzeć do miejsca, w którym tworzy się osobowość i byłbym wdzięczny jeśli ktoś z Was pomógł mi powiedzieć jak to przyrządzić.
Btw. Wiem, że działa też na samym cepie, (ponoć nbomy mogą na tym startować) bez meski, chodzi o to żeby aktywować porka czy coś, proszę o wszelkie info na ten temat.
ja nie wiem o co Ci chodzi?
oczekujesz ze ktos da Ci przepis na zupe z glistnika? :D :D zebys sie przekrecil jak ziolo bedzie zbyt mocne do tego meskalina? Doprecyzuj
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.