Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Jak pale sporo normalnie, po dexie w ogole nie potrzebuje papierosa. Zapalic, zapale, nie odrzuca mnie to, ale tak jakby nie z potrzeby.
  • 203 / 8 / 0
Ja na DXM pale tyle ile mam. Z jakichś niezrozumiałych dla mnie względów, po przyjęciu DXM ćmiki znikają w moich rękach niczym białe cukierki. **(czytaj szybko)
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 50 / 1 / 0
Mi sie chce o wiele mocniej palić po DXM, paczka schodzi baaardzo szybko. Smakują o wiele lepiej.
  • 31 / / 0
Może i smakują lepiej, gardło jest nieco znieczulone, tą charakterystyczną "otoczką", jednak nie odczuwam takiej potrzeby, jak na trzeźwo.
  • 20 / / 0
Dzień po wzięciu DXM to zawsze czułem wstręt do szlugów, nie czuje sie już żadnej przyjemnosći palenia, ale pod wpływem DXM 'a to pale szluga za szlugiem i wciąż jest uczucie nie napalenia sie .
Tylko w tym miejscu mogę zobaczyć siebie jak w zwierciadle xD :blush:
  • 316 / 66 / 0
Ja w trakcie fazy to nie byłbym w stanie zapalić. Dzień po mogę normalnie zakurzyć ale wtedy juz nie czuje wplywu deksa
  • 23 / 1 / 0
Mi nikotyna tylko podbija faze. Staram się zawsze brać buchy pod rząd by zrobić takie mini niedotlenienie mózgu i wtedy DXM mocniej mu dziala
  • 438 / 16 / 0
No ja na ostrej fazie i po dopaleniu nie raz nie dwa leciałem bezwładnie to na stół to na podłogę... To musi być ostra pizda na DXM. Wtedy jest tak, że jak stoję i pale to nagle odbiera mi nogi.
  • 236 / 17 / 0
Ja zawsze paliłam jak mi już faza schodziła, bo wcześniej jakoś nie miałam tej zdolności. Przyjemniej mi dym wchodzi, spróbuję w środku tripa.
  • 70 / 2 / 0
Ja od wielu lat palę papierosy tylko okazjonalnie. Kilka miesięcy temu zapaliłem na peaku, uderzyło mi to na tyle do głowy że poczułem zawrót głowy, taki nawet dość przyjemny :). Później przez klika tygodni, przy wstawianiu rannym, popołudniowym lub wieczornym czułem ten sam zawrót głowy i tak codziennie. Dziwne to dla mnie, bo z nie jednego pieca paliłem i takie tam. Może to po prostu znak że się starzeje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.