Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Jak pale sporo normalnie, po dexie w ogole nie potrzebuje papierosa. Zapalic, zapale, nie odrzuca mnie to, ale tak jakby nie z potrzeby.
  • 203 / 8 / 0
Ja na DXM pale tyle ile mam. Z jakichś niezrozumiałych dla mnie względów, po przyjęciu DXM ćmiki znikają w moich rękach niczym białe cukierki. **(czytaj szybko)
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 50 / 1 / 0
Mi sie chce o wiele mocniej palić po DXM, paczka schodzi baaardzo szybko. Smakują o wiele lepiej.
  • 31 / / 0
Może i smakują lepiej, gardło jest nieco znieczulone, tą charakterystyczną "otoczką", jednak nie odczuwam takiej potrzeby, jak na trzeźwo.
  • 20 / / 0
Dzień po wzięciu DXM to zawsze czułem wstręt do szlugów, nie czuje sie już żadnej przyjemnosći palenia, ale pod wpływem DXM 'a to pale szluga za szlugiem i wciąż jest uczucie nie napalenia sie .
Tylko w tym miejscu mogę zobaczyć siebie jak w zwierciadle xD :blush:
  • 314 / 66 / 0
Ja w trakcie fazy to nie byłbym w stanie zapalić. Dzień po mogę normalnie zakurzyć ale wtedy juz nie czuje wplywu deksa
  • 23 / 1 / 0
Mi nikotyna tylko podbija faze. Staram się zawsze brać buchy pod rząd by zrobić takie mini niedotlenienie mózgu i wtedy DXM mocniej mu dziala
  • 438 / 15 / 0
No ja na ostrej fazie i po dopaleniu nie raz nie dwa leciałem bezwładnie to na stół to na podłogę... To musi być ostra pizda na DXM. Wtedy jest tak, że jak stoję i pale to nagle odbiera mi nogi.
  • 236 / 17 / 0
Ja zawsze paliłam jak mi już faza schodziła, bo wcześniej jakoś nie miałam tej zdolności. Przyjemniej mi dym wchodzi, spróbuję w środku tripa.
  • 70 / 2 / 0
Ja od wielu lat palę papierosy tylko okazjonalnie. Kilka miesięcy temu zapaliłem na peaku, uderzyło mi to na tyle do głowy że poczułem zawrót głowy, taki nawet dość przyjemny :). Później przez klika tygodni, przy wstawianiu rannym, popołudniowym lub wieczornym czułem ten sam zawrót głowy i tak codziennie. Dziwne to dla mnie, bo z nie jednego pieca paliłem i takie tam. Może to po prostu znak że się starzeje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.