ArsonMJ pisze:aidisid pisze:hmm... wczoraj około 9 rano zjadłem karton (podobno 4mg 2dpmp) obudziłem się 3-4 razy (zjadając kanapki z serem i ogórkiem kiszonym) aż do dzisiaj do około 10 kiedy to wstałem - dostałem kataru, kaszlu i zrobiłem ogromną kupę - ładna była więc zjem jeszcze 1 blotter i dam znać, ale 0,4 to bym się bał
siema aidisid. wszystko ok? :)
Kolo się ewidentnie nabija, zrobił przecież "ładną kupę". Co mu może być po 4 mg od kwietnia? Nie przesadzajcie kurna.
Wasze niedoczekanie, przeżyje was wszystkich bo powoli zamieniam się w kryształowego golema.
Jakby ktoś miał źródełko proszę o priv.
jego działanie wygląda jak wchuj długo dzialajaca spinka i bezsenność.
15 stycznia 2015Selfish pisze: Są tu jacyś zawodnicy, którzy używali teego przez dłuższy okres regularnie lub nieregularnie?
Nieraz się zastanawiam nad tym, że przedostatni post Tyler Durden dotyczył tego związku. Przypadek?
Niby przez jeden dzień idzie całkiem nieźle tego używać, ale zastanawiam się jak ostro to ryje w dłuższej perspektywie. Jakoś brak takich zawodników i to mnie martwi.
Fantastyczna substancja, pozytywne wpływ na produktywność, zero problemów z brakiem apetytu, nie zmienia rozmiaru źrenic. Patentem na spanie jest kwetiapina w dawkach 75-100mg przed snem. Sen jest regenerujący. Kwetiapina dodatkowo może być traktowana zapobiegawczo, głównie mam na myśli tu słyszenie rzeczy, które nie istnieją.
Co ja bym dał, żeby go gdzieś jeszcze znaleźć, kupić. Wielka szkoda, że zbanowali.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.