Jeśli chcesz poinformować o czyimś zgonie, to zrób to w wątku dyskusyjnym, zostanie zacytowany w Narkopolii.
Wątek dyskusyjny: Zgony użytkowników forum - dyskusja
Lista zgonów: Narkopolia - cmentarz użytkowników Hyperreal
| STR88
to nie jest forum ktore powinno miec jakie kolwiek granice czy tabu to jest tylko moje osobiste zdanie a nie wyznacznik jakies reguly czy zastrzerzenia do tego portalu ot t5akie swoje odczucie moge sie mylic...
Od cpania pamięć szwankuje
Ale też mi "brakuje" takiego spisu. Ku przestrodze, czy coś.
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
kto tam jeszcze byl?
Opio warior ta nazwa tez mi coś mówi
To smutne ze człowiek żyje a za chwile może go nie być...
Pozostaje po nim nagrobek, pamięć albo tak jak tu posty ba forum
Jednego dnia żyjesz, śmiejesz się, bawisz się, oglądasz film, po prostu zyjesz... A jutro może cię już nie być
Te nicki powinny być ku przestrodze
Aslo piszcie przyczynę śmierci.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.