Jeśli chcesz poinformować o czyimś zgonie, to zrób to w wątku dyskusyjnym, zostanie zacytowany w Narkopolii.
Wątek dyskusyjny: Zgony użytkowników forum - dyskusja
Lista zgonów: Narkopolia - cmentarz użytkowników Hyperreal
| STR88
to nie jest forum ktore powinno miec jakie kolwiek granice czy tabu to jest tylko moje osobiste zdanie a nie wyznacznik jakies reguly czy zastrzerzenia do tego portalu ot t5akie swoje odczucie moge sie mylic...
Od cpania pamięć szwankuje
Ale też mi "brakuje" takiego spisu. Ku przestrodze, czy coś.
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
kto tam jeszcze byl?
Opio warior ta nazwa tez mi coś mówi
To smutne ze człowiek żyje a za chwile może go nie być...
Pozostaje po nim nagrobek, pamięć albo tak jak tu posty ba forum
Jednego dnia żyjesz, śmiejesz się, bawisz się, oglądasz film, po prostu zyjesz... A jutro może cię już nie być
Te nicki powinny być ku przestrodze
Aslo piszcie przyczynę śmierci.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.