Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 410 / 18 / 0
Czy moża zapodawać zolpiklon drogą donosową tak jak zolpidem? Będzie działać?
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 18 / 0
Wczoraj brałem Imovane w dawce 2 x7,5 i musze przyznac, że ten lek jest lepszy od zolpidemu. 8,5h pełnego snu bez wybudzania. Współlokator rano hałasował podobno i mnie to nie wybudziło. Działa napewno dłużej od zolpidemu. Nie powoduje halucynacji, urwania filmu ani innych efektów rekreacyjnych jak zolpidem. Natomiast czuć po zapodaniu bardzo miłą relaksacje. Porównałbym to do działania słabego benzo. Miły stan który ciągnie do wyrka. Żadnych dziur w pamieci nie zauważyłem jak to było przy zolpidemie. Dla mnie zopiklon>zolpidem :-) ale pobiore jeszcze przez kilka dni to sie dokładniej wypowiem ;-)
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 33 / 0
Maniacal pisze:
Czy moża zapodawać zolpiklon drogą donosową tak jak zolpidem? Będzie działać?
Można. Ale nie warto. Będzie działać podobnie jak podany p.o. Nie uświadczysz efektów rekreacyjnych charakterystycznych dla wciąganego zolpidemu.
  • 1095 / 34 / 0
Nie sniffuj zopiklonu, jest niebezpiecznie gorzki, coś strasznego. I nie jest to zwykła gorycz jak inne gorzkie drugi.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 410 / 18 / 0
Dzięki za info chłopaki. Co do Sniffu to powiem szczerze, że nie czuje goryczy, ani kapcia w buzi. Powiem więcej, że mniej gryzie w nos niż zolpidem w formie nasenu czy stilnoxu. Jest troszke gorzkie ale w ogóle mi jakoś nie przeszkadza :D
  • 492 / 16 / 25
Zopiklon nada się na zbicie psychodelicznego lotu ? 7,5 jak będzie schodzić i jeszcze raz tyle przed snem da radę ?
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 245 / 2 / 0
Dla mnie połączenia 0,5g Alproxu,50mg hydroksyzyny,2 dzidy średniego outdoora 15mg zopikloni i 2 słabe piwa marki Vaclav z polo marketu wprowadził w przezajebisty stan,błogość, Zajebiście ogláda się kiepskich acz kolwiek sennie ;p
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 141 / 33 / 0
Chciałbym podzielić się z Wami optymistyczną wiadomością. Chodzi o przedziwnie niską cenę zopiklonu (Senzop) na jaką dziś trafiłem.

Wg cennika Medycyny Praktycznej paczka kosztuje 20 zł. Tymczasem dziś udało mi się ją nabyć za 8,90 zł.

Nie wiem czy chodzi o jakąś promocję producenta czy sprzedawcy - róbcie zapasy póki cena jest dwukrotnie niższa od tradycyjnej jak i cen generyków. :-D

[ external image ]
  • 245 / 2 / 0
W jakiejś konkretnej sieci aptek?
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 141 / 33 / 0
Przypadkiem zahaczyłem o osiedlową, żadna z niej sieć.

Zdarzają się niekiedy różne niespodzianki. Jak Polpharma wprowadzała Atinepte (tianeptyna) rzuciła promocyjną partię po 4,50 (30%). Wszystko co dobre szybko się kończy i już jest po ok. 12,20 zł.

Trzeba mieć albo szczęście albo być dobrze poinformowanym gdzie rzucą tani towar.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.