Jak myślicie- czy to policyjna prowokacja? Ja akurat nie mam czasu na zabawę w takie ryzyka, ale z tego co widzę to P2NP nie jest na liście prekursorów, więc furtka na 'szary rynek" jest otwarta dla niego szerokim łukiem.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
P2NP - tutaj bym uważał i myślał tylko o zaufanych vendorach z TORa. Substancja ta jest dość ściśle monitorowana i rzadko kiedy przechodzi przez UC jako coś innego. Dlatego bez utylizacji... Wiadomo kto ostatni kupił i kogo pytać gdzie to się podziało ;)
Valof pisze:Mi zdarzało się śnić, że brałem udział sprzedaży 2-bromo-1-(4-metylofenylo)-1-propanonu jak i 4-metylopropiofenonu, więc nie wiem co jest dziwnego w handlu tą substancją przy zachowaniu pewnych środków ostrożności.
P2NP - tutaj bym uważał i myślał tylko o zaufanych vendorach z TORa. Substancja ta jest dość ściśle monitorowana i rzadko kiedy przechodzi przez UC jako coś innego. Dlatego bez utylizacji... Wiadomo kto ostatni kupił i kogo pytać gdzie to się podziało ;)
ODPOWIEDŹ: Handel jest legalny, ale monitorowany, spytałam duckduckgo.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
jarekjurek pisze:Jeśli dobrze pamiętam to jakiś czas temu nawet tutaj, w vendorach, ogłaszał się ktoś oferujący P2NP.
pozdrawiam
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.