Jak myślicie- czy to policyjna prowokacja? Ja akurat nie mam czasu na zabawę w takie ryzyka, ale z tego co widzę to P2NP nie jest na liście prekursorów, więc furtka na 'szary rynek" jest otwarta dla niego szerokim łukiem.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
P2NP - tutaj bym uważał i myślał tylko o zaufanych vendorach z TORa. Substancja ta jest dość ściśle monitorowana i rzadko kiedy przechodzi przez UC jako coś innego. Dlatego bez utylizacji... Wiadomo kto ostatni kupił i kogo pytać gdzie to się podziało ;)
Valof pisze:Mi zdarzało się śnić, że brałem udział sprzedaży 2-bromo-1-(4-metylofenylo)-1-propanonu jak i 4-metylopropiofenonu, więc nie wiem co jest dziwnego w handlu tą substancją przy zachowaniu pewnych środków ostrożności.
P2NP - tutaj bym uważał i myślał tylko o zaufanych vendorach z TORa. Substancja ta jest dość ściśle monitorowana i rzadko kiedy przechodzi przez UC jako coś innego. Dlatego bez utylizacji... Wiadomo kto ostatni kupił i kogo pytać gdzie to się podziało ;)
ODPOWIEDŹ: Handel jest legalny, ale monitorowany, spytałam duckduckgo.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
jarekjurek pisze:Jeśli dobrze pamiętam to jakiś czas temu nawet tutaj, w vendorach, ogłaszał się ktoś oferujący P2NP.
pozdrawiam
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.