Na bogato jest wtedy gdy nie zadawalasz się tańszymi "zamiennikami".
U mnie bywa różnie, ale najczęściej jestem oszczędny (np. 50mg 3-MMC to dla mnie standardowa dawka). Kiedyś ćpałem raz na miesiąc i nie miałem oporów, innych niż dbałość o własne życie, przed waleniem dużo. Gdy odurzam się częściej, mam jakąś blokadę psychiczną przed rozrzutnością.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Jak piję to nie na bogato inne ćpanie racztej też nie bogato ale niewątpliwie grubo!
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Zal wam dupe sciska ?
Little_Jack pisze:Kurwa co za zjebany wątek. Podsumowując temat - jeśli ćpun ma kasę to ćpa oporowo, jeśli nie ma to nie ćpa oporowo i oszczędza. No popatrz!
Czysta prawda. Nie ma co się oszukiwać.
Masz 100zł- lecisz po 4 wory i latasz całą noc. Masz 5zł- dorzucasz się, by mieć jedną bele a potem sępisz o mały gratis.
Lub idziesz do Biedry po 2 V.I.P.'y po 1,75 każdy
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Teraz dużo dużo mniej.
Po krótce: zmiana pracy, i zarabianie x-razy więcej niż w poprzedniej robocie, sprawiło że mi odjebało, zączłem szukać nowych mocnych bodźców. Jestem pewny że gdybym klepał biedę i liczył kase od pierwszego do pierwszego to trzymałbym się od narko z daleka.
Mój poprzedni nick to Pawel75. Anonimowość w sieci to podstawa
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.