EastDrastic pisze:W polsce wynajmować się nie opłaca samemu bo można na tym dużo stracić. Prawo działa tak, że nawet jak spiszesz z kimś umowę a on Ci rozdpuczy chatę albo nie będzie chciał płacić to nie możesz go wyrzucić.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
W wieku lat piętnastu
UJebany pisze:tyle chodza mieszkania 2 pokojwe w moim miescie
W wieku lat piętnastu
Ja mam kilka mieszkań i właśnie wynajmuje całe mieszkanie lub poszczególne pokoje. Właśnie w jednym miałem tak, że wynajmowałem 2 pokoje a 3 był na moje graty. To jest stały przypływ gotówki a nawet proponowałbym rozkminić to tak, że po kilku latach, jak będziesz wynajmować mieszkanie to hajs zbierać na konto I NIE PRZEPIERDALAĆ a po kilku latach wziąć kredyt tyle ile tam Ci brakuje i kupić kolejne mieszkanie, które również wynająć i tym sposobem ludzie wynajmujący od Ciebie mieszkanie w rzeczywistości będą spłacać Twój kredyt na MIESZKANIE DLA CIEBIE.
@up
tak nie moge bo mi sa potrzebne pieniadze, zyjemy za ojczyma rente, ja jestem chory a mama nie ma pracy,Bo jak wieciee kryzys jak chuj.Licze na moja rente i hajs z mieszkania tez sie przyda wiedz taka opcja odpada.Ale dzieki za pomysl.
@up masz priva
W wieku lat piętnastu
UJebany pisze:Ja musze mieszkac w hiszpanii, na takich zasadach jakie mieszkam czyli u ojczyma w domu .
@up
tak nie moge bo mi sa potrzebne pieniadze, zyjemy za ojczyma rente, ja jestem chory a mama nie ma pracy,Bo jak wieciee kryzys jak chuj.Licze na moja rente i hajs z mieszkania tez sie przyda wiedz taka opcja odpada.Ale dzieki za pomysl.
@up masz priva
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.